Флоров надви рака!

Станимир Флоров вече се възстановява от болестта
Станимир Флоров вече се възстановява от болестта

  Позорно уволненият ексшеф на ГДБОП Станимир Флоров е успял напълно да пребори коварния рак, който го тръшна преди повече от 3 години, разбрахме от достоверни източници.

Бившият антимафиот № 1 напоследък всеки ден тренирал по минимум 2 часа в столична фитнес зала. Висшето ченге е заприличал на мутра, твърдят негови приятели. Флоров показно помпал мускули, защото бил бесен от плъзналия слух, че фигурата мубила анорексична и ракът отново е атакувал тялото му.

„Тази информация я дават бандити, които навремето лично заврях в миша дупка и сега си отмъщават. За тяхно съжаление съм в отлична форма и нямам никакво намерение да мра. Същите лица преди 3 години направиха купон, когато разбраха, че имам рак“, казал бесен разследваният за корупция и покровителстване на наркотрафиканти антимафиот.

През пролетта на тази година в интернет се появиха секретните материали, които показаха как в края на миналия век и началото на този, Флоров покровителствал палестинец, който продавал дрога в магазина си за авточасти на столичния бул. „Христо Ботев“. Посочиха се и оперативни данни, че ченгето е поемал ангажиментите да предупреждава дадени обекти за разработки срещу тлъстата сумата от 20 000 германски марки на месец. Разследващите зулумите на антимафиот №1 дори бяха получили информация, че ромският бос Стефан Бонев – Сако е финансирал с близо 100 000 евро лечението на Флоров. В края на 2009 г. лекари му откриха рак на стомаха.

Станимир Флоров Между 2010 и 2011 г. Станимир Флоров бе подложен на няколко операции и десетки химиотерапии. Открити са били разсейки, бил дори изрязана и част от неговия черния дроб. Имал е увреждане и на бъбреците. Антимафиотът първоначално беше приет за лечение в Правителствена болница. Информацията за жестокото заболяване на Флоров бързо се разчу още преди 3 години, но поради деликатността на темата не беше дадена гласност. Едва миналата година за първи път бившият шеф на ГДБОП призна за тежката битка, която е водил и за щастие е спечелил, Флоров няколко пъти е летял и до болница в Италия с хеликоптер от България. Това е ставало в края на 2011 г. Полетите са били общо 4. Любопитната подобност е кой ги е платил, както и самите разходи в италианската онкология. Като държавен служител той е получавал заплата от 1900 лв. на месец. Заедно с добавките и извънредния труд възнаграждението му не надвишава 2500 лв. месечно.

Бивши колеги на Станимир Флоров разкриват пред журналисти, че той си правил тънки сметки при следващо правителство да се върне в системата на МВР. Преди да се случи това обаче, първо смятал да се разправи с враговете си. Неофициално служители на службите за сигурност разкриват пред журнлаисти, че от момента, в който Флоров беше разкаран от ГДБОП, до ден днешен са се случили няколко криминални инцидента, с лица, които попадат в категорията му „врагове“.

В началото на май месец тази година е пребита жена на негов бивш колега, с когото са има жесток конфликт. Ченгето е бил един от хората, които са имали достъп до скандалните документи, уличили Флоров в престъпления. Инцидентът със съпругата на този служител е станал в столичния квартал „Гоце Делчев“. На 16 май неизвестни и до днес престъпници ступаха обвинителя от Софийска градска прокуратура Кирил Димитров пред дома му в кв. „Хаджи Димитър“.

Станимир Флоров Прокурорът е известен в гилдията като обвинителя, през когото минаваха всички разследвания за корумпирани полицаи от ГДБОП по времето, когато тази служба се оглавяваше от Флоров.

Едно от най-шумните дела на Димитров е срещу антимафиот №1 в Пазарджик Георги Грозданов. Шефът на местния клон на ГДБОП бе тикнат в ареста на 16 юни 2010 г. по време на акция срещу укриване на акцизи и данъци при продажбата на горива Грозданов и неговият заместник Виктор Кожухаров бяха задържани в Националната следствена служба за 72 часа, в столицата. По-късно обаче делото срещу тях бе спряно след натиск от Флоров към съдебната власт. Причината – Грозданов е стар негов приятел и му е пазил гърба още от времето на шумната наркоафера „Опицвет“. Кирил Димитров е знаел тези и още много други неприятни факти за шефа на ГДБОП и поради тази причина е трябвало да бъде спла-шен и предупреден да си затваря устата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *