Татяна Лолова замутря, нае си личен шофьор!

След като приключи ангажимента си в Би Ти Ви, Лолова седна на предната седалка до шофьора си и двамата отпрашиха към шивашко ателие край НДК. Там актрисата се отби за пробите на новите си пролетни тоалети.

  79-годишната ветеранка на Сатирата Татяна Лолова разчита на персонален шофьор. Злата тъща мама Ема от забавния сериал „Домашен арест“ се страхува да се качва в случайни таксита заради преживян преди години пътен инцидент. Това е и основната причина тя да ползва автомобил само когато човекът зад волана е някой, на когото може да има пълно доверие, че ще я превози невредима.

Преди време Лолова се разминала като по чудо със страшна катастрофа. Със съпруга й Светослав, който в миналото е бил

Служителка на Би Ти Ви, която отговаря за nocpeщането и изпращането на гостите, хвана под ръка Лолова и я съпроводи чак до автомобила и след

реквизитор в Сатиричния театър, си купили нов автомобил, но се страхували да го карат.

Затова веднъж помолили колегата на Таня Ицко Финци да ги вземе от апартамента им в кв. „Гео Милев“ и да ги закара до центъра. Актьорът от еврейски произход склонил, но по време на пътуването едва не ги натресъл в трамвай със семейния им автомобил.

След преживения стрес Лолова развила фобия от придвижване с лека кола. Качвала се, но само ако я карал професионален шофьор.

Тъй като покрай ангажимента в сериала на Би Ти Ви на Татяна често й се налага да пътува за снимки и интервюта, неотдавна тя решила да си наеме човек който да я вози безопасно. На професионалиста тя се довери и при последното си гостуване в сутрешното предаване „Преди обед“.

Голямата актриса получи миниатюрна саксийка с Жълто-червени рози от временния водещ на предаването „Преди обед“ Георги Тошев, който не скри симпатиите си към нея и я обсипа с комплименти за таланта й.

До телевизията Лолова бе откарана с тъмносин Фолксваген „Туран“. Водачът търпеливо изчака да приключи интервюто на звездата, а после я извози и до други точки на столицата, където актрисата имаше работа.

 

 

 

 

 

 

 

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *