Тайната любов на лейди Ди

Освен с Доди ал Файед, в чийто автомобил намери смъртта си, съпругата на принц Чарлз му кръшкала и с други мъже

  Съпругата на Чарлз загина трагично с любовника си Доди ал Файед в катастрофа в Париж през август 1997 г. Човекът, с когото умря, също й бе интимно близък, но нямаше достатъчно време връзката им да се разгърне като истинска любовна история.

Според авторитетното издание „Венити Фейър“ голямата любов на принцесата бил не Доди ал Файед, а пакистански лекар. Любимката на народа била толкова влюбена в него, че искала дори да си имат дете. Връзката й с Хаснат Хан продължила две години и половина.

Хаснат Хай жалил години за загиналата Даяна

„Всички ме предадоха. Изключение е един-единствен човек – Хаснат“, казвала пред свои близки принцесата за пакистанския медик.

Двамата се срещат през 1995 г. и започват своята тайна афера.

Отношенията им не стават обществено достояние, а Даяна е убедена, че най-сетне е намерила правилния мъж, с когото да прекара живота си. „Мисля, че срещнах своя г-н Прекрасен“, споделя тя по онова време на духовния си гуру Симон.

Уви, Хан и Ди скоро разбират, че няма как да живеят заедно в Англия. Затова и медикът й предлага да се преместят в Пакистан, където ще са далеч от папараците. Принцесата обмисля сериозно идеята, но не е сигурна какво трябва да направи. Колебанието й пък става причина двамата с лекаря да се разделят.

След смъртта на Лейди Ди Хаснат Хан дълго бил в траур. Той често разправял пред най-близкото си обкръжение, че за него Даяна е жената на живота му.

Още сензационни факти и разкрития за най-обичаната британска принцеса четете и в новия брой на списание „Биограф“.

Големият очерк за лейди Ди е илюстриран с уникални снимки, повечето от които излизат за пръв път в печата.

 

Принцесата все залитала по араби

Тайните на принцеса Даяна продължават и днес да вълнуват нейните почитатели по целия свят. 16 години след смъртта на майката на британския престолонаследник Уилям сп. „Beнити Феър“ разкри нови неизвестни факти за живота й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *