Съдия Искра Онцова: Бащата на сина ми е мъжът на живота ми, така и не можах да го прежаля!

Искра Онцова

  Съдия Искра Онцова от „Съдът влиза“ на ТВ 7 вече от години не може да си намери спътник в живота. Водещата, която в истинския си живот е адвокат по професия, има един поотраснал син от предишна връзка. Именно той е и единственият мъж до нея вече толкова време.

Причината Онцова така и да не случва на партньори навярно се корени в нейния характер. Водещата е убедена, че мъжете, които при първите срещи не я познават достатъчно, си създават грешно впечатление за нея от медийния й образ. Понеже в професията си трябва да изглежда разумна и резервирана, постепенно те започнали да я възприемат и такава в ежедневието.

Адвокатката им изглежда твърде силна и самостоятелна, за да бъде съблазнявана с мили жестове и романтика. Искра дори смята, че представителите на силния пол се бояли да я ухажват както останалите дами. За да не изглеждат смешни в очите й, мъжете рядко предприемали нещо повече от няколко намека за интереса си към нея.

Искра Онцова със сина си

„Нямам мъж, макар че би било хубаво да имам. Явно съм много страшна“, призна преди време през смях съдия Онцова.

През целия си живот телевизионната звезда никога не е разчитала на силно мъжко рамо и навярно това е причината днес да продължава да е самотна в личния си живот. С бащата на сина си Симеон така и не минава под венчило. Малкият се ражда в началното на демокрацията и получава името на своя татко. По-късно двамата му родители се разделят, а той остава на грижите на майка си. Баща му решава да търси щастието си зад граница, кандидатства за зелена карта и успява да замине да работи в Америка.

След като се установява зад океана обаче, мъжът на Искра се разболява тежко. Симеон развива рак на дванадесетопръстника – тежка и болезнена за пациентите диагноза. Въпреки агресивното лечение от специалисти той не успява да се пребори и издъхва още преди синът му Симеон да стане на 9 години. Тялото му остава погребано в САЩ в Лае Вегас, а семейството му в България няма гроб, на който да го почита у нас. Оттогава цялата тежест за издръжката на малкия остава на ръцете на неговата майка.

„Бащата на сина ми е мъжът на живота ми. Той е мъжът, когото така и не прежалих. След него съм имала и други връзки и предложения за брак дори, но никога не се реших да имам дете от друг човек.

Често си мисля за Симеон – какво ли би било, ако е жив. Мъча се да про-куждам тежките мисли от себе си, но уви, те често ме натъжават“, обяснява телевизионната съдийка.

Липсата на човек до нея обаче продължава да я преследва през годините и откакто синът й вече е голямо момче, Онцова все повече усеща, че има нужда от партньор в живота си, за да не му е непрекъснато на главата. Докато Симеон пораства само с един родител, тя се опитва да го компенсира със строго поведение.

Телевизионната водеща си признава, че е много взискателна и властна майка, която е желаела да му даде най-доброто образование. Покрай това обаче малкият й син разгадава самотата й в интимен план. Всяка година на рождения си ден, когато духа свещичките на тортата, Симо пожелавал майка му да си намери подходящ мъж и да се омъжи. И досега обаче съдбата не е изпълнила чистосърдечното му желание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *