Стелла Ангелова мамила 3 години своя дружка с мъжа й

Стелла Ангелова

  Срамно петно в личния си живот крие каскадьорката Стелла Ангелова, която се прочу у нас покрай участието си в „Денсинг Старс“. Блондинката с претенции да е холивудска звезда е пробила на запад, прегазвайки щастието на най-добрата си приятелка, разкриват българи зад граница, запознати с биографията й в САЩ.

Американка на име Рейчъл Рейнър е в основата на успехите на нашенката е световната музика и кино. Двете се запознават покрай танците, е които Стелла си печели хляба на младини. Тогава обаче Ангелова е треторазрядна и никому неизвестна – кълчи се в програмите на нощни барове като част от средно престижен балет.

Рейчъл също е танцьорка и ръководи доста по-популярна трупа, която участва и в концерти на големи поп звезди. След като вижда Стелла, я харесва и й помага да влезе в голямата игра, взимайки я в нейния балет. Американката произлиза от богато семейство, а и е женена за богат архитект. Въпреки това приема нашенката без предразсъдъци в живота си, а по-късно и в дома си. Покрай дружбата си с нея Стелла се издига много бързо и сменя изцяло социалната прослойка, с която общува. Стига и до истински звезди като Рики Мартин, в чиито концерти участва редовно като част от балета.

Това обаче не я спира да предаде жената, помогнала й да се издигне, разкриват запознати с най-тъмното петно в биографията й. Българката започва афера със съпруга на най-добрата си приятелка – Хю. Благовъзпитаният американец е запленен от разтропаната Стелла, която се различава напълно от примерните жени, с които той е общувал във висшето общество. Ангелова пък вижда в него мъжа, за когото е мечтала винаги – стабилен, красив, богат и добър баща. Въобще не я спира фактът, че Рейчъл има 2 деца и тя ще разбие добро и сплотено семейство.

Стелла успя да оплете в мрежите си и младока Месечков, с който ще замине зад океана след края на шоуто

„Цели 3 години мами приятелката си с мъжа й. Накрая тя ги хваща в собствения си дом на калъп и се развежда“, разказват запознати с любовния триъгълник. Стелла обаче така и не успява да стане новата госпожа Рейнър, защото семейството на любимия й не я приема и под натиска на близките си Хю в крайна сметка зарязва българската си любовница. Това е и причината Ангелова до ден днешен да не е омъжена и да няма семейство.

Разкрепостената блондинка показа нрава си на разбивачка на щастие и на родна територия. Тя успя да завърти главата на доста по-младия си партньор в „Денсинг Старс“ Атанас Месечков и да го раздели с приятелката му. Танцьорът хлътна за нула време по отраканата кака и сега е готов да я последва и в САЩ, където двамата планират да заминат заедно след края на шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *