Софи Маринова ще става баба!

Софи Маринова

  Софи Маринова тотално обърка феновете си. Те тъкмо свикнаха с кръвосмешенията и заплетените интимни връзки в семейството й и ето че тези дни певицата ги сюрпризира с ново озадачаващо разкритие.

Доведеният й син и бивш любовник Дачо щял да се жени за дъщерята на сегашната изгора на баща си Петър. т.е. за доведената си сестра. Освен това чакал и дете от нея. На когото му е трудно да асимилира горните три изречения, да си ги прочете отново – белким схване, колко нелепа ситуация описват.

Софи със сина си Лоренцо

Наследникът на Дачо вероятно ще се пада внуче на Софка. Какъв ли обаче ще е на сина на певицата Лоренцо, който е плод на любовта й с Петър? За новата любовна разстановка в голямата ромска фамилия съобщи самата певица в предаването „Дикофф“. Пред сащисания водещ изпълнителката обобщи, че винаги тя е избирала мъжете в живота си, а когато й омръзнели, си оставала приятелка с тях.

Аз съм си в добри отношения с Петър и Дачо.

Въобще с моите житейски партньори си се разбирам“, обясни циганската примадона.

С Дачо

Тя изглеждаше видимо доволна, че скоро голямата й фамилия ще се увеличи. Бившият й любовник и доведен син Дачо, щял да вдига сватба с новата си жена през август. Бил нетърпелив и да стане баща. Татко му Петър – ексмъж на Софка и родител на чедото й Лоренцо, благословил бъдещото семейство. В знак на благодарност пък Дачо щял да кръсти детето си на дядо му.

Звездата на ромската музика никак не е смутена, че доведеният й син и бивш любовник ще вземе за булка своя роднина. За Софи най-важно е в голямата фамилия да цари мир и разбирателство.

Преди години певицата бе в почти същото положение, в което в момента се намира доведената дъщеря на бившия й Петър. Както е известно, Софка се ожени за музиканта и роди от него вече попорасналия Лоренцо. Впоследствие обаче съблазни Дачо, който пък е наследник на Петър от предишен негов брак. Първоначално любовта им бе тайна, после явна и дори се гласяха за сватба, а преди няколко месеца се разделиха като приятели.

„Когато слагат край на връзката си, ромите казват: „Да си останем просто братовчеди?!“, коментират зевзеци в интернет новото развитие в голямата фамилия на Софка. Самата тя е изключително горда, че по линия на братята си има четири снахи и много-много племенници.

Сашо Диков не устоя на чара на Маринова. По средата на интервюто той влезе в тона й и по странен начин й поднесе комплимент: „Подозирам, че някакъв много здрав и качествен секс има зад твоя изглед“.

Софка призна, че в момента няма сериозен приятел, но това не значело, че не прави любов. Правела, ама рядко. „Защото нали знаеш, че ние от шоубизнеса все нещо ни е криво, все не сме си доспали, дояли“, обясни тя сексуалния си пост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *