Соня Васи похарчи 100 000 долара за кариерата на щерка си

Соня Васи

  Свръхамбициозна майка се оказа бившата плеймейтка Соня Васи. Русокосата сексбомба е посветила цялото си време и енергия на дъщеря си Бриана, която иска да превърне в новата Мария Шарапова. За целта Соня е впрегнала всичките си средства, с които да изстреля момиченцето си в редиците на световните тенис величия.

Още преди малката да научи първите си думи, Васи вече си била наумила да я превърне в професионална спортистка. Самата Соня е бивша състезателка по гимнастика, а бащата на дъщеря й е известен американски бейзболист. С такива родители невръстната Биби нямала с какво да се занимава. Още от количката била стоварена на тенис игрището и макар още неукрепнала в походката си, майка й искала да я запали по игрите на открито и да я накара да усети атмосферата на корта.

Соня Васи с дъщеря си Бриана

На 4 години родителите й купили първата й тенис ракета и я насочили към уроци при професионални треньори. Всички средства на Соня пък потекли като пълноводни реки към местните спортни клубове, за да може момиченцето да има всичко необходимо, с което да се развива в бъдещата си кариера на спортист.

За последните години Васи потрошила почти 100 000 долара в екипировка и уроци на Бриана, издават нейни близки. Бившата плеймейтка влагала всичките си средства за образованието на момичето, но избягва да се оплаква за това пред познатите си, та да не я обвинят в амбициозност. В плановете си обаче русокосата сексбомба виждала щерка й да е поне с ранга на любимката й Мария Шарапова в световния тенис. Най-големият късмет на Васи обаче бил, че от няколко лета настоящият й приятел Тодор се заел с обучението на Биби. Така поне не й се налагало да дава всяка седмица вноски за частен учител. Малката играела при Тодор от 3 години и постигала завиди резултати.

С новия си приятел Тодор

Въпреки това разходите, които майка й изплащала, непрекъснато растели нагоре. То не били средства за хотели и такси в турнири в страната, та дори за спа процедури и възстановяване на момиченцето след тежък мач, разходи за екипи и какво ли още не. Соня дори зарязала дългогодишната си мечта да преследва успех в американския шоубизнес с групата си „Крийп“. В името на бъдещите спортни постижения на дъщеря си варненката захвърлила микрофона и се оттеглила от сцената.

„Не зная за в бъдеще как ще се подредят нещата, но засега нямам намерение да се занимавам с музика. Уморих се да ходя по клубове. Сега съм съсредоточена върху Бриана и искам да помогна в кариера й. Голямата ми мечта е да я видя някой ден да печели „Френч Оупън“. Нейните мечти са станали мои мечти“, откровеничи Васи. Тя е горда, че отгледа дъщеря си съвсем сама, без помощта на бавачки. Сега почти 10-годишната Бриана е в пети клас, но вече няма никакво свободно време. Момичето води живот като на възрастен човек, като графикът й е пълен до последната минута. След училище майка й я води на тренировки, които са по минимум 2 часа на ден, а преди турнир достигат и до 5 часа на корта.

Бриана на тенис корта

Това допълнително затруднява опитите на Соня да се труди над своя бизнес с ръчно изработени плетива и тя го изоставила на самотек. Бившата звезда на „Плейбой“ дори се разубедила от идеята отново да стане майка, която доскоро се въртеше в главата й. Вместо да направи любимия си мъж Тодор татко, тя му сервирала, че сега няма никакво време да сменя памперси и да дундурка бебешка количка.

„Не искам повече деца. А и преди да срещна бившия си мъж Брейди, никога не съм искала. Страшно много ме дразнят лъжите, че съм щяла да се подлагам на ин витро процедури. Такова нещо няма, аз съм съм достатъчно млада все още, и ако реша мога без проблеми да имам деца“, горещи се по темата Соня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *