Слави Трифонов спи в барокамера!

Периодично шоуменът закъсва със зрението, мъчат го и болежки в счупения крак

  Слави Трифонов, който от няколко години е измъчван от какви ли не болежки, пак ще бъде пациент на болница. Дългия ще влиза в барокамерата на ВМА заради критично ниско кръвно налягане, научихме от достоверни източници. Докторите трябва да окажат специализирана помощ на шоумена, за да се избегнат рисковете от припадъци.

Няколко пъти по време на ефир учиндолецът се оплакваше, че кръвното му не е наред. За сефте той се ожали още преди години, когато в студиото му гостуваше сръбската звезда Индира Радич. Тогава шоуменът помоли певицата да чуе ритъма на сърцето му, а на свой ред предложи и той да преслуша как тупти гръдният й кош. При „прегледа“ Слави не пропусна възможността да опипа бюста на юголегендата.

Пак при това гостуване Трифонов извади от бюрото си апарат за кръвно. Индира, която, преди да пропее, се е прехранвала като медицинска сестра, му измери артериалното налягане и изпадна в дълбока почуда. „100 на 60! Как може такъв голям човек да е с такова ниско кръвно?“, недоумяваше тя.

Сеансите с кислород в барокамера като на Майкъл Джексън помагат при много заболявания

Преди 3 години Дългия бе редовен пациент на инфекциозното отделение на Военна болница. Там той се подлагаше на хипербарна оксигенация. Трифонов лежеше в стъклена камера, в която лекарите му подаваха чист кислород. Тази процедура е ужасно скъпа и само най-големите баровци могат да си я позволят. Няколко минути в барокамерата струват 500 лв., твърдят запознати е ценоразписа. А според информация, с която разполагат журналисти, водещият на вечерното Би Ти Ви шоу е престоявал в съоръжението по час и половина, за което броял по 2 хилядарки на сеанс.

Не е задължително да си тежкоболен, за да се подложиш на подобно лечение, но то има доказан ефект и при редица сериозни заболявания. Навремето Слави държал на дискретността и не искал да се разчува за честите му визити. Затова и посещавал Военномедицинска академия само рано сутрин или късно вечер.

От инфекциозното отричат Трифонов да си е правил сеансите заради конкретна болест. Санитари, обслужвали Дългия, се кълнат, че той влизал в барокамерата само за профилактика. Възможно е обаче те да не разкриват цялата истина заради професионалната етика.

Публична тайна е, че в последните години здравословното състояние на водещия не е цветущо. Самият Слави призна, че е получил ретробулбарен неврит на лявото око, вследствие на който му се наложило да носи слънчеви очила. Заради светлината на прожекторите в студиото му Трифонов дълго време не сваляше цайсите дори в ефир.

Преди три години учиндолецът получи сериозна травма и +ia крака си, падайки в банята на хотелска стая в Стара Загора. Нелепият инцидент доведе до фрактура на тазобедрената става и операция.

Мълви се, че след хирургичната интервенция Трифонов продължил да куца. Добре, че съпругът на легендарната гимнастичка Бианка Панова д-р Чавдар Нинов успял да излекува травмата му
с помощта на миопунктура.

След сакатлъка бе обяснено, че Слави е паднал, защото се е подхлъзнал на мокрия под. А нима не е възможно той да се е изтърсил заради припадък вследствие на ниското му кръвно?

Според медици барокамерата, за която Трифонов се готви пак, връща слуха, помага при сърдечносъдови проблеми, диабет и увреждане на периферните нерви. Ефикасна е и при множествена склероза – коварната болест, за която някога имаше съмнение, че е покосила Дългия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *