Скандалният журналист Васил Иванов се събра с жена си

Васил Иванов
Васил Иванов

  Разследващият репортер от Нова телевизия Васил Иванов, който преди месец заряза съпругата си Деница и се върна при майката на 2-годишния си син Васил-младши, отново се е събрал с жена си, научиха журналисти.

Откакто е на екран, чепатият журналист има уникалната способност да се забърква в скандали не само в работата си, но и в личния си живот. В телевизията известният с кибритлийския си нрав Васил има славата на ненадминат Дон Жуан. От връзка със своя колежка Иванов има 8-годишна дъщеря на име Яна.

Васил Иванов има навика да се жени за дами с името Деница
Васил Иванов има навика да се жени за дами с името Деница

След куп любовни авантюри, преди година и половина той изненадващо сключи брак след кратка връзка с фармацевтката Деница.

Шокът за приятелите и колегите му бе пълен, тъй като 5 месеца преди да се ожени, журналистът стана татко на момченце, но от друга жена. По ирония на съдбата и двете носят името Деница. Затова роднините на телевизионера решили, че най-после е улегнал и е решил да се задоми за майката на новородения си син. Изненадата им обаче била пълна, когато разбрали, че Васил ще се жени, но за друга жена, на която предложил брак само за 2 дни. Наскоро Иванов се разделил с нея и се върнал при любовницата си. Месец по-късно обаче размислил и пак я прибрал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *