Силвия Кацарова окуця след лекарска грешка

Силвия Кацарова нямало да съди лекарите – благодарна им е, че са я отървали от нечовешки болки

  Певицата Силвия Кацарова куца и това вероятно ще е до гроб. Порокът не е вроден, а придобит след операция. Рок примата умело го прикрива, но неразположението най-често си проличава на живи участия.

Присъствали в обща гримьорна със славната вокалистка на бившата група „LZ“ разказват, че тя си слагала изкуствени подплънки в обувките, за да постига някакъв баланс. Налага й се, защото единият й крак вече е с различна дължина от другия – нефатална, но забележима при походка.

Силвия се мъчела с нивелирането само за поотговорни концерти. Омръзнало й, а и било неудобно всеки път да подпъхва подложки в обувките си.

Кацарова, която е душа човек и на мравка път сторва, вместо да направи рекламация на опериралите я, не давала дума да се каже срещу тях. Тя е благодарна, че все пак ходи. И по-важното, спасена е от адски мъки.

Изпълнителката на „Големият кораб минава“ развила коксартроза и се наложила подмяна на дясната бедрена става Преди това певицата била 5 години ни жива, ни умряла от болки. Преди концерти се тъпчела с болкоуспокоителни. Ефектът бил кратковременен, а основното й лечение било с инжекции.

Голяма беля сама си направила Силвия, когато в критическата възраст сама спряла хормонални лекарства, предписани й за специфичния период от време при жената. Вследствие на самоволното решение коксартрозата се влошила на хормонална основа още по-страшно.

Така звездата стигна до крайното решение – операция с подмяна чрез изкуствена става. Интервенцията минава доста успешно. Кацарова е атракцията на лечебното заведение и добрият пример – тръгва с проходилка на втория ден. Повечето пациенти се възстановявали и пренастройвали с месеци. Певицата се чувства отлично, като преродена. Даже среща голямата си късна любов и се омъжва отново. Старите болежки са забравени. Единственото неудобство е, че се появява страничен ефект – промяна в дължината на крака.

Все пак има някакъв шанс – да се смени и другата става. Кацарова не мисли точно сега затова, а и не й се налага по здравословни причини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *