Сашо Диков бил с над 500 жени

  Опитни депутати с по 10 и повече години стаж в парламента ловко отскачат встрани, когато видят срещу себе си да се задава Сашо Диков. Бившият скиор и настоящ тв водещ не се уморява да търчи по коридорите на Народното събрание и да замерва с какви ли не въпроси политици от всички партии. Наскоро Сашо без капка свян се обяви за най-великия телевизионер в най-новата история на България. Другият му златен хит е, че е преспал с почти всяка втора красавица от родния ефир. Диков сам се хвали, че е бил с над 500 жени.

Сашо Диков се натъкнал на милиардерска съпруга
Сашо Диков се натъкнал на милиардерска съпруга

На Сашо не може да му се отрече, че преследва мадамите, както гонче преследва ранено диво прасе. Той умее да бъде настоятелен и засипва с различни оферти обекта на своите желания. Не една или две девойки наистина са попадали в капана на някогашния с*кс символ на българските ски.

„Винаги съм търсил впечатляващи жени. Не съм от тези, които се хвърлят на всичко, което шава. Късметът ме срещна с изумителни изпълнения на майката природа. Благодарен съм на късмета, който ме е насочвал на правилното място в правилното време. Всеки, който ме познава, ще потвърди, че това не са празни приказки и наистина съм бил с големи красавици“, за пореден път опитва да се изтъкне Диков. Водещият в действителност неведнъж е гълтал вода, опитвайки се да се докопа до вниманието на мадама, пред която номерът с надуването и самоизтъкването не минава.

Ивана Тръмп не обърнала никакво внимание на скиора от Троян
Ивана Тръмп не обърнала никакво внимание на скиора от Троян

Точно такъв е случаят със злополучната за Сашо среща с Ивана Тръмп – бившата съпруга на американския милиардер Доналд Тръмп. Сашо и Ивана се запознават покрай ските. И двамата са професионални състезатели и се засичат по време на състезание на Витоша още преди идването на демокрацията. Тогава чехкинята все още се опитва да се наложи в зимните спортове, докато Диков вече е спечелил няколко престижни състезания. Нашенецът в характерния си стил опитва да подскаже на красивата европейка, че ще е супер за нейното CУ да се опознае със звезда от такъв ранг. Номерът му не минава. Впоследствие Ивана се насочва правилно към милиардера Доналрд Тръмп, с когото създават брак, просъществувал до 1992 г. Точно в края на техните отношения милиардерската съпруга отново се засича с нашия Сашо на медийно събитие в Лос Анджелис.

Популярният ни скиор по това време е започнал да гради своята телевизионна кариера и заедно с Нери Терзиева е отишъл на голям медиен конгрес. На един от официалните коктейли той се засича с колежката, която вече е опитала вкуса на парите и славата.Това не притеснява Сашо и той за пореден път си подава документите за страстна нощ с красивата чехкиня. И този път го отрязват като кисела краставичка.

„Рекох си наум: „Ако не бяха милиардите на съпруга ти, друга песен щеше да пееш. Кога беше едно неизвестно чехкинче, кога стана такава голяма звезда“, признава си по-късно Диков, който в живота си само веднъж се решава да се бракосъчетае. Както си му е редът, големият красавец минава под венчилото с друг с*кс символ.

Изписани са тонове мастило за бурната авантюра на Диков с Аня Пенчева. И двамата признават, че най-хубавото от тяхната задявка е раждането на дъщеря им Петя.

По едно време съпрузите осъзнават, че не могат да си бъдат верни и кротко решават да скъсат брачния договор.

„В съда мислеха, че им правим някакъв номер. Бяхме усмихнати и спокойни с Аня и съдийката не искаше да повярва, че наистина се развеждаме. И до днес бившата ми жена и вторият й съпруг ме канят на гости, където винаги ме чака кулинарен специалитет“, разчувства се Диков, който така и не може да си намери сериозна половинка. В последно време го свързваха с доста популярни дами от Би Ти Ви и „Нова“. Никой от заподозрените не смее да си признае, а Диков продължава да твърди, че сам му е най-добре.

„Работата е целият ми живот. Не се уморявам да продължавам да копая и да търся интересни хора. Не съм от тези, които ще си сложат меките чехли и ще се радват на семейния уют. Пробвал съм го, но не е за мен“, категоричен е Диков, който преди време стана жертва на атентат.

Въпреки това днес той със съжаление отбелязва, че е работел с нечовешко темпо петилетки наред. Най-хубавите му години минали в 12-14-часово бачкане. Днес я кара по-спокойно и признава, че се чувства удовлетворен от работата си в Нова телевизия.

 

Искали да го разпитват с детектор на лъжата

Мощен взрив превърна в купчина желязо автомобила на водещия преди 2 години. Впоследствие се появиха слухове, че цялата операция е преследвала пиар ефект. Диков е възмутен от подобни подхвърляния, въпреки че в ГДБОП го карат да се подложи на детектора на лъжата.

„Не се поддадох на номерата на Форов (бившият шеф на спецслушбата – бел.ред.), който искаше да ме закачи за полиграфа. Бях готов да мина теста, ако резултатите бъдат обявени веднага и в ефир. Обясниха ми, че това е забранено от закона и с това приключихме въпроса. Нямам представа кой организира атентата, който беше достатъчно мощен, за да убие не само мен, но и други случайно преминаващи хора“, твърди Диков.

До ден днешен не е ясно кой взриви колата на Сашо. Според запознати бомбата е сложена от хора, близки до Алексей Петров, за да насъскат още повече Диков срещу Бойко.

 

Не се страхува за живота си

Сашо Диков се кълне, че не се страхува за живота си. Дори когато правеше всеки ден разследвания срещу Бойко Борисов, не се притеснявал от нищо.

„Ако някой ме е поръчал лесно ще ме свитнат. Колко много други по-богати и влиятелни хора си отидоха от този свят въпреки всички мерки за сигурност.

Веднага след взрива реших, че ще продължа да водя нормален живот и няма да се поддавам на паниката“, признава си Сашо Диков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *