Сашка Васева страда, че не може да помогне на болната си майка

 

Сашка Васева

  Изключително тежък период преживява през последните месеци Сашка Васева. Ветеранката на попфолка се грижи сама за най-скъпия си човек – майка си, и с мъка признава, че за жалост не й остават много дни на бял свят.

Родителката на певицата от години е прикована на легло и не може да мръдне, а диагнозата, поставена от лекарите, е паркинсон. По тази причина Сашка е зарязала кариерата си и обслужва изцяло възрастната жена, която не е в състояние да извършва сама дори най-простите действия от ежедневието като хранене и ходене до тоалетна.

Лошото е, че в последно време състоянието на болната започнало да се влошава, а Сашка е наясно, че въпреки силните медикаменти майка й няма как да се подобри и навярно е в последния етап от живота си.

„Много ми е тежко за мама, знам, че това са последните й дни. Не искам да се мъчи от болки, но сърцето ми се къса, като я гледам на легло“, издава пред приятели и комшии Сашка Васева. Именно заради това позабравената звезда на чалгата изригна срещу Слави Трифонов и му написа гневно писмо. „Мама гледа телевизия и много страда, като се гаврят с мен.

Тя е гледала предаването на Слави, в което се е бъзикал с теглото ми, и остана много разочарована. Все пак тя имаше добро мнение за него, Трифонов преди години е идвал у дома, тя му е слагала вечеря на масата“, гневи се Васева.

Когато дупнишката Мадона е заета с участия в провинцията, да наглеждат болната й майка идват най-често съседи или близки роднини. Единственото развлечение за жената пък е телевизията, която гледа денонощно. Преди здравословното й състояние рязко да се вложи, тя ходела и до будката за вестници, но откакто останала на легло, можела само да следи програмите от малкия екран.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *