Саня Армутлиева отмъкнала мъжа на Камелия Тодорова

Саня Армутлиева е лошото ченге в X FACTOR
Саня Армутлиева е лошото ченге в X FACTOR

  Управителката на музикална компания „Вирджиния рекърдс“ Станислава Армутлиева – Саня, която се изявява и като ментор в музикалното шоу X FACTOR, е фатална жена. Преди години къдрокосата красавица откраднала мъжа на естрадната легенда Камелия Тодорова, припомнят запознати с интимната афера.

Станислава се оказала фатална за семейния живот на певицата с кадифен глас и немския й съпруг Майкъл Кунстман. Едва няколко години след смъртта му през 2006 година, „търновската царица“ разкри, че причина за тоталния разрив между нея и бащата на двете й дъщери – близначките Ра-хел и Мириам, била именно Саня. Съдружничката на немеца в бг. клона на „Вирджиния рекърдс“ станала любовница на Майкъл Кунстман докато той все още бил женен за Камелия Тодорова.

Камелия Тодорова вече е простила на конкурентката си
Камелия Тодорова вече е простила на конкурентката си

„Тя се появи неочаквано, като моя почитателка, бъдещ мой асистент и секретар на Майкъл. Гледаше ме като икона. В момента обаче, когато се завърнах в родината, цялата й добронамереност се изпари. Нейните творческите амбиции се трансформираха в лични, като именно това доведе до голяма степен и до прекратяването на брака ми. Тя е една истинска отрова“, призна изпълнителката на „Не ме гледай така, момче“.

След като създали музикалната компания в България, Майкъл и Саня се сближили до такава степен, че Камелия Тодорова не желаела повече да е страна в любовния триъгълник и се развела с него. Едва когато починал, джаз певицата простила на Саня Армутлиева за отношенията със съпруга й. Станислава намерила сили да й се извини и да й напише лично писмо. Армутлиева, която коли и беси кандидатите за звездна кариера в X FACTOR, се изживява като лошото ченге в журито, но отказва да коментира своя екс фактор. Нейната собствена теза е, че най-успелите хора, не са задължително най-умните и най-талантливите, а това са хора, на които е бил даден шанс и те са проявили достатъчно сила за да се възползват от нея.

Майкъл Кунстман скочил от едната красива българка на другата
Майкъл Кунстман скочил от едната красива българка на другата

Самата тя е попаднала в музикалния бизнес напълно случайно. Като второкурсничка в НАТФИЗ била поканена да се снима в няколко видеоклипа. В киноцентъра за пръв път срещнала продуцента Кунстман, който искал да му превежда от и на английски, тъй като Саня владеела езика перфектно. Постепенно къдрокосата красавица влязла под кожата му и станала негова любовница и шеф на музикалната компания.

През 90-те години на миналия век Станислава е водеща на едно от най-гледаните музикални предавания у нас – „Полиграм“ гостува на Нова телевизия, където представя нови клипове и вести около най-големите имена на световната музикална сцена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Саня Армутлиева отмъкнала мъжа на Камелия Тодорова"

  1. Sheri   11.11.2021 at 1:57

    It’s going to be finish of mine day, but before ending I am reading this enormous post to improve my know-how.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *