Рязаха възли от щитовидната жлеза на Илиана Раева!

Илиана Раева

  Слух, че Наско Сираков е станал дядо обиколи в сряда спортните среди. Далеч от истината обаче се оказа появата на легендата на „Левски“ в столичния „Майчин дом“.

Бившият голмайстор и директор на „Герена“ цъфна пред лечебното заведение с цветя, бонбони и подарък, което моментално породи мълва, че голямата му дъщеря Славея го е дарила с първо внуче. На легло в „Майчин дом“ обаче се оказа съпругата му Илиана Раева, разузнаха журналисти.

Наско Сираков

Шефката на федерацията по художествена гимнастика закъсала с щитовидната жлеза. От тоновете проблеми в дамския спорт абсолютната европейска шампионка развила възли.

Проблемите се появили за сефте през есента на 2011 г. покрай скандалите с грациите, съпровождали участието им на Световното първенство в Монпелие. След триумфа на гимнастичките във Франция (златен и два бронзови медала), Раева се скара жестоко с федерацията, която прати момичета й да се готвят за шампионата в мотел с проститутки.

В следващите месеци възлите се увеличили и ендокриноложката на Раева я посъветвала при първи удобен случай да се подложи на операция.

Специалистката обяснила, че всичките проблеми е щитовидната жлеза се дължали на нервна почва.

„В сряда изписаха Илиана и Наско отиде да си я вземе от болницата. Тя вече е у дома си и се чувства по-добре след операцията. Каквато е бойна, едва ли ще дочака да изтече болничният й и ще хукне да оправя бакиите във федерацията още неоздравяла напълно“, притеснени са запознати с грижите на Раева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Рязаха възли от щитовидната жлеза на Илиана Раева!"

  1. НИКИ   07.08.2013 at 19:49

    ТОВА КРАДЛИВО СЕМЕЙСТВО ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ХОРИЗОНТА.

    Отговор
  2. Филип Т. Младенчев   20.09.2013 at 19:42

    Тази е най-нахалната и проста хапла. И алчна до умопомрачение. Ще дойде ден и ще бъде съдена. Жалко, че подобни типове ще довършат страната ни.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *