Росен Плевнелиев заработвал като врачка на младини

Росен Плевнелиев

  Росен Плевнелиев има колоритен прякор в политическите среди. Президентът е наричан от всички партийни лидери и водещите журналисти у нас Пастирката. Прозвището му е лепнато още преди година и половина.

В интерес на истината, държавният глава сам се кръсти така. С прословутото си красноречие Плевнелиев разказа в тв интервю, че вярва в прераждането, а в предишния си живот е бил… пастирка в Ирландия!

След първоначалния потрес целият политически елит приел с шега саморазкритието на държавника. И днес дори най-близките му от президентската администрация го наричат Пастирката.

Всъщност, в този материал ще стане дума за езотеричните занимания на видния държавник.

Ухиленият Роско бил пълен отличник в математическата гимназия в Благоевград

Днес почти всеки у нас е наясно със строителния бизнес на Росен Плевнелиев. Колцина обаче знаят, че в миналото президентът е печалбарствал и по друга линия – използвайки наивността на гражданите. В зората на демокрацията бъдещият държавен глава държал гадателски офис в центъра на родния си град Гоце Делчев.

Годината била 1990-та. Предприемчивият Плевнелиев решил, че може да яхне вълната на паранормалното, с която внезапно била зомбирана страната ни от разни врачки и баячки. Без да губи ценно време със свои приятели от детските години той отворил офис в центъра на Гоце Делчев и разлепил обяви, че изготвя хороскопи и справки на желаещите да научат какви са били в минал живот и какво ги очаква в бъдеще.

Броени дни по-късно малкото помещение вече гъмжало от желаещи да научат нещо повече за съдбата си. И понеже компютърът, на който се правели изчисленията, бил само един, и то с бавен процесор, се оформяли дълги опашки.

Като новобранец в школата за офицери в Плевен

Паметливи гоцеделчевци разказват, че в най-натоварените часове Росен лично изчислявал звездните карти на клиентите си с химикал върху бял лист, за да не губи фирмата му клиенти. Давал и разяснения кои дни са подходящи за бизнес, кои за любов и кои за зачеване на дете.

В интерес на истината трябва да се отбележи, че доста граждани били доволни от прогнозите. Предвижданията се сбъдвали почти на 100%. С времето хората повярвали, че освен дарбата да работи с числа, Плевнелиев има и силно развита интуиция, която му помага да прави точни предсказания.

Пред роднините си Росен криел своите астрологични занимания. Отличаващият се с трудолюбие и остър ум младеж си давал сметка, че в семейството му едва ли ще погледнат с добро око на врачуванията му. В същото време обаче не се срамувал пред себе си, че работи нещо, което носи бързи пари и задоволява нуждите на обществото.

Инвестицията, която Плевнелиев направил за наема и компютъра, бързо се възвърнала. И нямало как да е иначе – потокът от наивници не секвал.

В определени дни Росен правел изчисления по 14 часа на ден, но никога не се оплаквал, че чувства умора или че не му остава време за личен живот. Мотивирала го печалбата.

За да е по-убедителен пред клиентите си, младият Плевнелиев разказвал, че самият той се бил прераждал няколко пъти. Твърдял, че това била мисията на земните човеци – да идват, да си свършват работата на Земята и после обратно да се възнасят при Твореца. – Според тогавашните му разкази в първия си живот той бил шаман в каньоните на Америка и наставлявал местните как да живеят по правилата на природата. Предпоследното му прераждане пък било в XVIII век, на територията на днешна Ирландия. В онзи период се подвизавал като жена. После получил статут на стар дух и затова небесните сили му дали два века почивка – върнали го на „земна“ служба чак на 14 май 1964 г.

Когато Плевнелиев и приятелят му от детството Иван се видели в пари, преместили офиса си в Благоевград. Разположили се в местния РУМ, където имали по-голяма клиентела и съответно по-големи финансови постъпления. Никоя звездна карта в онзи период обаче не подсказвала, че един ден Росен ще стане президент на България.

Написаното дотук вероятно ще се стори небивалица на част от читателите. За съжаление обаче всеки ред е истина. За неверниците ще отбележим, че неотдавна самият върховен главнокомандващ даде телевизионно интервю, в което се похвали: „Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Компютърната програма показа, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *