Росен Петров имал една вежда

Росен Петров 1988 г.
Росен Петров 1988 г.

  Огромна визуална метаморфоза е претърпял Росен Петров за последните 20 години. За това време бившият сценарист и настоящ тв водещ се е преобразил почти до неузнаваемост, но за жалост в отрицателна светлина.

До журналисти достигна фото факт от младините на гологлавия телевизионер, когато образът му е бил далеч от сегашния. Уникалната снимка е стоп кадър от скеч за предаването „Ку Ку“.

В началото на 90-те години, когато Росен Петров се влива в екипа с уменията си на сценарист, се е котирал сред връстничките си с гъста

През 1992 г.
През 1992 г.

коса, правилен нос и буйни вежди. Ако трябва да сме точни, бившият милиционер е имал не две, а една вежда, по всяко вероятност защото в онези години скубането им не бе присъщо сред мъжете, както сега.

2003 г.
2003 г.

На пръв поглед водещият на „Нека говорят“ е тежал не повече от 70-тина килограма, с 20-30 по-малко от сегашната му осанка, заякнала с дългогодишно помпане върху фитнес лежанките и с последната му страст – бокса. От годинките и стреса Росен вече е и оплешивял, като за да не личи оредялата му коса, предпочита прическа „нула номер“.

2008 г.
2008 г.

Най-шокираща е промяната в носа на 43-годишния шоумен, който както самият той призна, ще му остане доживот обезобразен.

Обонятелният орган на Петров промени формата си след жестоко кроше. Кой е бил насилникът, остана мистерия, но се мълвеше, че Роско пострадал при сбиване за жена. Опитите на

2012 г.
2012 г.

хирурзите да изваят носа в идеалния му вид се оказаха безуспешни. „Носът ми ще си остане така, с вдлъбнатина по средата. Поне ще има какво да ми напомня за удара. Ще си остана Росен Белязания“, опитва се да прояви чувство за хумор възпитаникът на МВР академията в Симеоново.

Единствено веждите на Росен Петров са претъпели положителна промяна през годините. Водещият редовно посещава козметик, за да оформя участъците над очите си и отдавна се е разделил с визията си на навъсен хайдутин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *