Рокерката Милена била манекенка

милена славова

Рокерката Милена Славова трудно влиза в класациите за горещо маце. В ранните години на музикалната си кариера обаче участничката в „Африка: звездите сигурно са полудели“ е истинска сек*бомба. В нея са влюбени мъже от всякакви възрасти, а сред тях бил дори мъжът на Наталия Симеонова Денис Ризов. Продуцентът се вричал в искрена любов на Милена, която обаче го отсвирила.

Ако днес изглежда по-скоро като застаряваща звезда, на младини Милена е имала тяло, за което мнозина мечтаят. Рокерката била стегната и атлетична като за реклама. И именно такава е първата й светска изява. Когато била в 9-и клас бъдещата певица се увлякла по съученичките си и станала модел на спортни дрехи към „Руен“ и „Младост“. Соцмодата не я привличала, но това бил добър шанс за младо момиче като нея да пообиколи малко страната и да припечели някой лев. Със заплатата си Милена мечтаела да си купи корекомски дънки с кръпки. Вместо това обаче срещнала хората, които й подали ръка да изяви истинския си талант – музиката.

Милена Славова
Милена Славова

Годината била 1985-а. Докато позирала с последния модел клинове и блузони в ревютата, Милена била озвучавана от току-що изгряващата Кристина Димитрова, която пеела в дует с Орлин Горанов, Богдан Томов, Кичка Бодурова и други естрадни знаменитости. Така, без да влага много усилия, бъдещата рок кралица научила песните им. Случайно Богдан Томов я чул да пее в съблекалнята, докато сменяла поредния си тоалет. Той казал на продуцента на братя Аргирови за гласовите данни на все още неопитното момиче, той й се обадил и я направил част от формацията „Кукери“ които се готвели за турне в тогавашния СССР.

Не обаче музиката на „Кукери“ е тази, която привлича Милена. Певицата се вълнува от пънк и хеви метъл, а мечтата й е да излезе и да обиколи чужбина. Близо 3 години обаче не й давали да замине за Западна Европа, въпреки че редовно си пускала молба. Оказало се накрая, че в 4-то РПУ срещу нея имало някакви доноси на зложелатели. Това било достатъчно певицата да си остане у нас и да чака до 10 ноември, преди да замине за някоя „упадъчна капиталистическа държава“.

През това време обаче Милена никак не си губила времето. Хубавелката била истински блян за мъжете, но до себе си допускала само чешити от собствената си порода. Имала тяло за грях и лице на ангел, по което въздишали дори тарикатите от някогашните кръгове на кафе „Магура“.

Младежката любов на Милена обаче си останал нейният колега – музикантът от „Ахат“ Денис Ризов. Двамата били лика-прилика – щури, диви и непокорни, но така и не успели да доведат връзката си докрай.

В началото на 70-те Милена имаше неподражаем стил
В началото на 70-те Милена имаше неподражаем стил

„Майка ми и до днес много харесва Денис. Аз винаги съм имала сериозни приятели, които съм обичала. И най-важното – водех ги винаги вкъщи, за да ги запозная с нашите.

Всичките ми гаджета бяха възпитани, добри момчета. Майка ми доста често, когато гледа по телевизията предаването на Денис, все казва: „Какво умно, възпитано и добро момче беше, когато го доведе вкъщи. И днес си е такъв“, хвали се със старата си тръпка рокаджийката.

Двамата с продуцента така и не създали семейство, а след като Милена разбила сърцето му, Денис се насочил към съпругата си Наталия Симеонова. С рокерката обаче си останали добри приятели и продължават да се чуват при всяка възможност. Разбира се, от старата тръпка няма и помен, а без съмнение причина за това е, че днес Ризов продължава да се мъкне с все така с*кси млади момичета, каквато е била и Милена на младини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *