Рапърът Бате Сашо докарал инфаркт на баща си – режисьора Никола Корабов

Александър Корабов - Бате Сашо

  Рапърът Бате Сашо е честен с аудиторията си, че не спекулира с фамилията на баща си – Корабов. Александър Корабов, както е истинското име на 36-годишния изпълнител, е син на 83-годишния режисьор Никола Корабов. Феновете на рапъра може и да не знаят, че татко му е създател на българска кинокласика – игралните филми „Тютюн“, „Иван Кондарев „, „Свобода или смърт“.

Режисьорът, превърнал Невена Коканова в киносензация, получава преди няколко години два инфаркта. Тогава синът му е арестуван в Канада, където се бил установил. Бате Сашо бил накиснат от съпругата си и лежал няколко месеца в пандиза. За какво и защо – вариантите не са много, като се има предвид, че статутът му пред властите не е бил благоприятен за него.

Никола Корабов

Рапърът предпочита да не говори за тези неща, а за поуките, които си извлякъл. Докато го мъкнат по следствия и се изчисти ситуацията около него, татко му бил на ръба на душевните си сили. Слава Богу, в момента доайенът на режисьорите е в кондиция и дори продължава да снима. На „София филм фест“ тази година той дори представи последния си филм „филмова орис“.

След ужаса, който рапърът преживява, младежът започва да вярва в Бога.

Именно в канадския зандан му попада разпокъсана Библия.

Някои от псалмите, които изчита, му звучат сякаш неговите личностови проблеми са били същите като преди хилядолетия. Скоро дошла и помощта, която го измъкнала от гадната ситуация.

Бате Сашо продължава да пее за черната страна на живота, защото я познава най-добре, и гарантира на феновете си, че е истински, а не напудрен рапър като Устата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Рапърът Бате Сашо докарал инфаркт на баща си – режисьора Никола Корабов"

  1. Pingback: alcohol on keto diet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *