Разследващият журналист Васил Иванов остана без глас след тежка болест

Васил Иванов

  Васил Иванов, който нашумя с разследващите си репортажи и скандалите в личния си живот, от месец е загубил гласа си и не се подвизава на екран. Негови колеги разкриха пред журналисти, че хич не можел да говори и вече бил изпаднал в паника да не би шефовете да го уволнят поради неспособност да изпълнява служебните си задължения. Най-псуваният и заплашван роден журналист опитвал да се цери с какво ли не, но нищо не помагало на гласните му струни.

Преди да угасне от рак през 1999 г., таткото на Васил бил зам.-шеф на лекарския съюз. Понеже бил чувал от баща си какви са начините за справяне с различни болести, Иванов-младши решил сам да се пребори със здравословното си неразположение. Той се подложил на самолечение, вместо да пусне връзките си и да си осигури качествено медицинско обслужване. В крайна сметка обаче не постигнал нищо. Фарингитът му се усложнил и гласът му съвсем изчезнал. Проблемът продължавал вече 4 седмици – време, през което Васил си стоял вкъщи и редактирал текстове за предаването „Разследване“ по Нова телевизия, на което е продуцент.

„Не може да пушиш по 3 кутии цигари на ден и да се чудиш защо не можеш да говориш“, одумват драмата на Иванов колегите му. Което, разбира се, не им прави чест – поне в такъв критичен момент те трябва да проявяват малко повече съчувствие.

Неотдавна напористият журналист бе принуден да продаде миниатюрния си тавански апартамент, в който живееше със съпругата си Деница. Парите от сделката с боксониерата до Женския пазар му бяха нужни, за да ги вложи в довършителните работи на вилата си в Княжево. Именно там той планира да заживее, когато всичко е готово.

Докато бъде завършена къщата, Васил и семейството му ползват апартамента на жена му от 45 квадрата до Руски паметник. Там не им е много удобно, но стискат зъби с надеждата, че в които ще се радват на пълен комфорт.

Преди година и половина журналистът, който има 6-годишна дъщеря и 2-годишен син от други две жени, изненадващо сключи брак с фармацевтката Деница. Тя е доста по-млада от него, както впрочем и предишната му изгора със същото име, която му роди мъжки наследник. Невръстното хлапе бе едва на 5 месеца, когато журналистът втрещи приятели и роднини с намерението си да се жени, но не за майката на бебето си, а за нейна адашка. Близките му се шокираха най-вече от факта, че е предложи брак на новата си изгора само за 2 дни.

Преди сватбата Васил се заричаше, че никога няма да чуе марша на Менделсон. И все философстваше, че не виждал смисъл да напие и нахрани 100 човека, за да живее с някоя жена.

След като се ожени, журналистът плейбой, се завря да живее с новата си изгора в мансардата от 36 квадрата. Там той покани гостите при участието си в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Иванов шашна ВИП персоните с менюто, което им предложи – боб с пушени гърди, пиле с картофи и странен десерт. По време на вечерята Ники Кънчев, актрисата Деси Тенекеджиева, депутатката Петя Раева и ексцентричният певец Джейсън Брад Луис споделиха, че се чувстват като в студентски стол.

Още докато пазаруваше продукти за гощавката, журналистът тормозеше продавачите на пазара, любопитствайки точно ли мери кантарът им. Някои дори се скатаха, виждайки Иванов в компанията на тв оператор. „Нещо се крият гузно, няма никой“, ядоса се Васил, докато обикаляше тържището, опитвайки се да убеди малкото останали зарзаватчии, че е дошъл с мир.

В апартамента на репортера гостите пък бяха стресирани от спартанската обстановка.

Миниатюрната масичка в семплия хол едва побра петимата участници в кулинарното риалити. Отгоре на всичко домакинът накара звездите сами да си сервират, за да се чувствали като у дома си.

„Най-после свършиха мъките ни“, въздъхна с облекчение Ники Кънчев, когато в края на предаването излапа последната хапка от десерта – кисело мляко със сладко, дълбоко замразено в хладилната камера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *