Прегазената от тир мениджърка в „Глобул“ Хриса, изплащала грехове на баща си

Хриса Делийска

  Като зловещ епизод от „Туинпийкс“ е трагедията на Хриса Делийска, разиграла се миналата седмица на магистрала „Хемус“. 35-годишната плевенчанка беше премазана от фучащ по пътното платно ТИР, а смъртта й породи куп въпроси.

Първоначалната версия на разследващите органи беше, че Хриса е сложила край на живота си, хвърляйки се по свое желание под гумите на тежкотоварното возило. После обаче се появиха подозрения, че жената е станала неволна жертва на катастрофата. Била пометена от камиона, докато се е качвала в собствения си джип. Досега за никоя от версиите няма 100-процентово потвърждение. И сякаш колкото повече време минава от кървавия инцидент, мистерията се заплита допълнително.

Едно е ясно – всички роднини, приятели, колеги и познати на младата жена са в шок от трагичния й край. Близките й са категорични, че Хриса е била изключително жизнен и лъчезарен човек, кипящ от енергия и отворен към света. Никой от хората, които са имали досег до нея, не вярва, че тя е предприела самоубийство.

„Беше страхотна, толкова мила и всеотдайна, винаги усмихната. Как така изведнъж ще реши да си слага край на живота?!“, чудят се през сълзи дружките на прегазената мениджьрка в „Глобул“.

Да, плевенчанката действително е била позитивна натура, но това не изключва една от версиите на разследващите полицаи – че е страдала от тежко заболяване и именно отчаянието от здравословното й състояние я е подтикнало към самоубийство. Според добре информирани източници научавайки тежката си диагноза, Делийска решила, че няма смисъл да прекарва остатъка от живота си в мъки. Качила се на джипа и поела към „Хемус“ – магистралата, водеща към родния й Плевен.

Когато стигнала до моста „Витиня“ спряла на една отсечка с твърдото намерение да се хвърли. Провесила се от мантинелата и погледнала надолу, но височината й се сторила недостатъчна. Запътвайки се обратно към автомобила си, тя не забелязала фучащия ТИР и била директно пометена под гумите му.

Подобно обяснение на трагичната случка не звучи хич достоверно за приятелите на Делийска. Повечето от тях предполагат, че дори да е била болна, тя е щяла да сподели това поне с баща си – едно от медицинските светила в Плевен, професор по онкология. Той със сигурност е щял да стори и невъзможното за спасението на дъщеря си.

Близките на Хриса подозират за смъртта й не кой да е, а мъжът й. Двамата били семейство от около година, но в последно време връзката им изпаднала в криза. Затова и последния месец от живота си Делийска прекарала разделена от съпруга си.

Все още няма яснота дали в минутите преди да загине, тя е провеждала телефонен разговор с половинката си или с някой друг.

На стената на личния й профил във Фйсбук Юлиян публикува сърцераздирателно послание към мъртвата си любима, а от семейството му твърдят, че е съсипан. „Днес си отиде цялата вселена, любовта ми, смисълът ми! Отиде си Хриса – моя съпруга, приятел и партньор… Обичам те Хрисче, ти беше и си най-съкровена моя мечта! Давам ти всичката си любов – поклон пред паметта ти!“, гласи постът на опечаления.

В Плевен, родния град на мениджърката, тези дни се появи и още една версия за смъртта и. Тя гласи, че младата жена е станала жертва на изключително тежката си карма. Хриса имала да изплаща тежки грехове на баща си. Макар и светило в сферата на онкологията, д-р Делийски бил безкомпромисен към пациентите си и не давал съгласието си за операция, ако преди това тя не е заплатена. В много случаи медикът отказвал лечение на болни хора, които изпитвали финансови затруднения. „За съжаление възмездието достигна дъщеря му – най-милото му същество и негова собствена кръв“, коментират мистично настроени плевенчани.

 

Ники Кънчев

Ники Кънчев тъгува за нея

Трагично загиналата Хриса Делийска е била един от най-ценните кадри на „Глобул„.

В комуникационната компания плевенчанката заемала длъжността корпоративен мениджър и можела да се похвали с отлични професионални резултати.

Покрай работата си Хриса имала солидни контакти с едни от най-важните хора у нас – политици, бизнесмени и дори шоумени. В кръга на познатите й влизали звездите на Нова Ники Кънчев и Стефан Щерев. Те също били потресени от нелепата й смърт.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Прегазената от тир мениджърка в „Глобул“ Хриса, изплащала грехове на баща си"

  1. vselediidodo   20.08.2022 at 21:14

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *