Племенникът на Хитлер кандидатствал в армията на САЩ за да се бие срещу нацистите!

Хитлер

Било открито необикновено писмо от племенника на Адолф Хитлер, в което той молел да се включи в армията на САЩ и да се бори срещу фашисткия режим на чичо си. Уилям Патрик Хитлер напуснал Германия, когато Втората световна война започнала през 1939г и се преместил при роднини в Ню Йорк.

След като го отхвърлили от армията, той написал прочувствено писмо на президента Франклин Рузвелт през 1942г и обяснил, защо толкова силно иска да се бори. В писмото той написал, че е племенник на германския вожд, който толкова деспотично се опитва да пороби свободните християни на планетата.  Повече от всичко на света,  той би искал да види активна борба срещу диктатора и да бъде приет от своите приятели и другари в голямата борба за свобода. Писмото попаднало в ръцете на шефа на ФБР, Джей Едгар Хувър,

Племенникът на Хитлер

който одобрил младия Хитлер на служба в борбата срещу нацистите. Уилям Хитлер се присъединил към армията през 1944г, но службата му приключила три години по-късно, когато бил ранен. Уилям, който по- късно сменил името си на Стюърт- Хюстън, е син на първата съпруга на полубрата на Хитлер, Бриджит Даулинг и е роден в Ливърпул през 1911г. Той има полубрат, Хайнц Хитлер, който бил много отдаден на нацизма. От 1933 година Уилям се заселил в Германия, а през 1938, Адолф Хитлер му предложил висок пост в нацистката организация, но племенникът му избягал във Великобритания с помощта на британски шпионин и майка си. Уилям е починал през 1987г на 76 години и е погребан в Ню Йорк.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6Cl7v-pqWbw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *