Петя Буюклиева изгуби сестра си!

Петя Буюклиева потъна в траур

  Драматични са разделите в семейството на Петя Буюклиева и оставят за дълго травми в сърцето й. Най-пресният случай също ще е незарастваща рана – преди дни певицата загуби най-неочаквано сестра си, научихме от приближени източници.

Кръвната роднина починала едва на 57 години от внезапна белодробна емболия (задушаване). Лекарите били безсилни да помогнат, камо ли Петя – със своята известност и пари. Певицата се чувства смазана от удара и още не може да осмисли жестоката истина.

Не по-малък проблем е треперенето за баща й, известен журналист в Асеновград. Буюклиева дълго събирала смелост за да му каже какво ги е сполетяло.

Погребението в крайна сметка се състояло в Асеновград. От дни наред Петя не излиза от дома си и е изпаднала в тежка депресия, казват притеснени близките й.

Преди 11 години по жесток начин си отиде майката на Петя. Тя стана жертва на пътя. Богаташко чедо без опит и без книжка размазва една от най-усмихнатите жени в градчето. Въпреки ужаса Буюклиева се отказва да съди родителите на убийцата за кръвнина. „Един живот си отиде, няма да покосяваме и втори“, смята по християнски изпълнителката. Тя се надяваше държавата да осъди справедливо убийцата на майка й.

Уви, младото момиче се размина с условна присъда – типично казано по български.

От големия стрес тогава естрадната икона загубва дете. Така певицата
завинаги се прощава с възможността да има втора рожба. Единственият й син Тони днес също се занимава с музика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *