Падението на Аня Пенчева

Аня стана за резил във "ВИП Брадър"
Аня стана за резил във „ВИП Брадър“

  Аня Пенчева със сигурност е БГ звездата, която най-тежко е страдала от решението си да влезе в риалити формат. Покрай изявите си във „ВИП Брадър“ тя губи реномето си на секс символ и печели прякора „психопатка“. Аня успява да се изпокара жестоко с Ивайла Бакалова и други съквартиранти и напуска с гръм и трясък шоуто.

Самата тя осъзнава, че е извършила огромна глупост, приемайки офертата на продуцентите. И до днес не може да си прости наивността, с която се е съгласила да участва в шоуто.

Факт е, че след „ВИП Брадър“ тя е напълно срината и никой в гилдията не я приема на сериозно. Продуцентите на родните сериали пък се пазят от нея и не й поверяват дори епизодична роля. Неотдавна Пенчева била викната на кастинг за един от амбициозните сериали, но още след първите секунди я отрязали: „Тази жена ще ни довлече само негативи -хората я мразят, а е и доста посредствена като актриса. Няма смисъл да я наемаме – само ще загубим“, казал режисьорът.

„Много сгреших с „ВИП Брадър“ Направих го заради парите и след това изпих горчивата чаша до дъно. Смятах, че всичко ще е цветя и рози, че около мен ще летят розови балони. Обещаваха ми, че няма да има монтаж и изкривяване на реалността. В действителност попаднах в ад, а камерите нарочно показваха най-лошото от мен“, проплаква Аня Пенчева след излизането си.

И прави страшното признание, че е отказала да дари хонорара си от шоуто за деца в неравностойно положение. Продуцентите са обявили, че шоуто е благотворително, но под прикритието на благородните подбуди безмилостно вадят кирливите ризи на звездите.

Аня се хваща на номера, но след това иска реванш.

Аня Пенчева „Няма да даря хонорара си. Това са най-трудно изкараните пари в живота ми. Изстрадах и заслужих всяка стотинка. Най-лошото е, че се осрах жестоко и накарах близките ми да страдат. Синът ми се срамуваше от мен, мъжът ми трябваше да ме защитава от калните потоци, които ме заляха. След края на шоуто осъзнах, че съм направила много груби грешки, но и бях жестоко подведена.

Осъзнах, че имам шанс да изживея красиви мигове с парите от хонорара и имам право на това щастие“, праща тя на майната им хитрите продуценти, които я подкокоросват с истории за изпадналите в беда сираци.

След жестокото падение Аня за дълго време отсъства от светския живот и лекува наранената си психика. Преди дни тя коментира една от кандидатките за короната на „Мис България“, която обяви, че е имала взе-мане-даване със сина й Ангел. Пенчева, изглежда, значително е помъдряла и не се впусна в словесна война с младата красавица, както би действала преди години.

„Ангел наистина имаше връзка с Вили, но това беше преди две години. Изненадана съм от твърденията й, че още е приятелка със сина ми. Няма такова нещо“, кротко произнася своята присъда майката на трикратния ни европейски шампион по супермото.

А стартът на Аня в българското кино е повече от обещаващ. Тя е сред любимките на Тодор Живков. Редовно гастролира на софрите на Политбюро като ценен интелектуален трофей.

Синът на Аня и Ивайло Ангел е шампион по супермото и гордостта на семейството
Синът на Аня и Ивайло Ангел е шампион по супермото и гордостта на семейството

„След представление бях огладняла като вълк и здраво набивах на министерската трапеза. През две столчета се беше настанил Тодор Живков и по едно време ми вика: „Много кушаш!“. Погледнах го смело в очите и отвърнах: Кушам, като няма вкъщи, ще кушам тука.

Бай Тошо се усмихна име разпита какъв ми е проблемът да си нямам „вкъщи“. Обясних му, че със заплата от 155 лева няма как да си купя жилище, а в същото време наемът ми е 150 лева. Той още по-широко се ухилва и двете с Ваня Цветкова ни накара да си напишем имената на една салфетка. След няколко дни ни се обадиха, че ни чакат да оформим документите за новите ни апартаменти. Ето така взех жилище от Тато, но след това бях единствената, която си призна и отиде да го защити на делото“, с гордост разказва и до днес секс символът на българското кино Аня Пенчева.

Актрисата не смята за нужно да крие факта, че заедно с приятелката й от детинство Ваня Цветкова са били любимки на комунистическата власт.

„Що правешка баница сме изяли. Като папагали повтаряхме: Много е хубава баницата, другарю Живков.

По едно време се бяхме превърнали в част от интериора около Живков. Аз винаги му бях от дясната страна, а Ваня от лявата“, връща се назад в социалистическите години Аня Пенчева. И след промените тя успява да се задържи на върха на вълната. Някои твърдят, че твърде безсрамно развява красивите си гърди наляво-надясно само и само да я има по първите страници на вестниците.

С дъщеря си Петя Дикова
С дъщеря си Петя Дикова

Други са категорични, че Аня остава под светлината на прожекторите благодарение на артистичния си талант. Истината е, че Пенчева винаги е успявала да задържи интереса на публиката с невероятно цветния си личен живот. И всичко това на фона на признанието, че е имала само двама мъже. Първият е неуморният тв водещ Сашо Диков, а вторият е бизнесменът Ивайло Караньотов.

„Със Сашо изживях една невероятна любов, която не идва при всяка жена. Той дълго време ме ухажваше. Започна да ме преследва в училище и продължи, когато влязох във ВИТИЗ.Той ме направи жена. Сигурно всичко се е изписало за отношенията ни след това, но само аз знам колко много съм го обожавала“, признава си Аня.

След това тя попада в обятията на Ивайло – син на голямата ни актриса Славка Славова. Последната взима под крилото си Аня при постъпването й в Народния театър. Отрочето й пък се изявява като сценичен работник. Младокът лесно хлътва по вече достатъчно известната с горещите си сцени в киното и театъра Пенчева. Двамата започват да се свалят във ведомственото кафе и много скоро се мушват под завивките. Горе-долу по същото време режисьорът Кольо Петков започва да прави постановката „Свекърва“, в която главната роля е дадена на Славка Славова, а нейна снаха трябва да е именно Аня Пенчева. Съдбата просто е решила да изиграе поредния си коронен номер Двете печелят овации с перфектния си синхрон на сцената, а малко по-късно Славова разбира с кого спи синът й и става страшно.

„За съжаление тя последна разбра, че с Ивайло сме гаджета. Не съм искала да я лъжа, защото ми беше най-близкият човек в Народния, но как да кажеш на една майка – аз спя със сина ти.

Мислех си, че той рано или късно ще я подготви за нашата връзка. Е, намериха се хора, които да я подготвят по подходящия начин, така че тя наистина да побесняла. След това дълго време не ми говореше. Леденото мълчание е по-тежко от жестокия скандал. Не издържах и един ден я пресрещнах в гримьорната й с думите. „Лесно е на 70 да си моралистка, но как щеше да реагираш, ако беше срещнала любовта на 30?“. Мислех си, че ще ме зашлеви, но думите ми като че ли отпушиха напрежението“, спомня си Аня Пенчева.

Плод на любовта й с Ивайло е 18-годишният Ангел Караньотов, който е звезда в моторните спортове. Момчето, което тази година празнува абитуриентския си бал, е в добри отношения с доведената си сестра Петя Дикова. Съвсем естествено през годините около Аня Пенчева се създават достатъчно латиноамерикански сюжети, достойни за качествени сапунки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Падението на Аня Пенчева"

  1. Божо   07.09.2013 at 12:57

    стара уруспия.сега е дебела и само плюска.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *