Отрязали гърдите на Мис Вселена Венета Кръстева

"Мис България Вселена" Венета Кръстева
„Мис България Вселена“ Венета Кръстева

  Жестока лична трагедия крие носителката на титлатлата „Мис България Вселена“ Венета Кръстева. Само на 19 години блондинката, която другия месец ще се мери по красота с над 80 красавици на конкурса на Доналд Тръмп в Москва, загубила и двете си гърди заради злокачествени образувания.

Лекарите открили туморни наченки в бюста на младата дама, която днес е на 21 години, при мамологичен преглед. „Известно време усещах болка в едната гърда. Отначало си мислех, че може да е от сутиените. Но когато болките продължиха се уплаших и отидох да се прегледам. Много момичета се

Загърбила рака, Венета Кръстева следва мечтата си да пробие като актриса
Загърбила рака, Венета Кръстева следва мечтата си да пробие като актриса

срамуват от тези прегледа, а не трябва. Винаги ще съм благодарна на себе си, че не рискувах здравето и живота си споделя пред журналисти Венета Кръстева.

За щастие раковите клетки били открити в съвсем начален стадий. Най-големите светила в онкологията от специализираната болница в София и от Военномедицинска академия се събрали на съвет. Счели, че макар да е шокиращо за пациентката им, е най-добре да отстранят и двете й гърди, за да я спасят навреме.

„Разбира се, шокът за мен не беше малък. Все пак бях само на 19. Беше ми тежко. Но окуражавах сама себе си с това, че има далеч по-тежки неща в живота, като да загубиш близък, например. Когато ме оперираха и след това, докато се възстановявах, се изолирах от приятелите си.

Само семейството ми бе до мен. Прецених, че ще е най-добре за тях да не ги натоварвам с моите здравословни проблеми. Исках да ги лиша от негативните емоции“, продължи изповедта си миската.

От вторник Венета е в Москва за световния конкурс „Мис Вселена" и вече се сдуши с Мис Тайланд и Мис Мианмар
От вторник Венета е в Москва за световния конкурс „Мис Вселена“ и вече се сдуши с Мис Тайланд и Мис Мианмар

По време на операцията по отстраняването на гърдите й лекарите поставили силикон на зейналото място, което прикрили с кожа. „Когато се връщам към спомените от преживяното, го приемам с радост. Радвам се, че ми се случи, защото това ме изгради като личност. На конкурса, който спечелих, зад гърба си чувах злобни подмятания на някои от моите конкурентки, насочени срещу силиконовия ми бюст. Те, разбира се, не знаеха, че аз нямам богат спонсор който ми е платил гърдите, а си сложих импланти, за да спася живота си“, отсича претендентката за короната „Мис Вселена“.

Сега голямата й мечта е да пробие в киното. Интензивно посещава курсове по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Ако успее да впечатли журито на световния конкурс в Москва, който ще се състои на 9 ноември, Венета ще се катапултира в Меката на киното – Холивуд. Освен че ще получи 100 хил. евро награда от Доналд Тръмп, магнатът ще подсигури и по 10 хил. евро стипендия за обучение във филмовата му академия в Лос Анджелис, плюс безплатен едногодишен престой в САЩ.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *