Нона Йотова лекува с ръце

Нона Йотова

  Феноменална дарба да лекува с ръце има актрисата и певица Нона Йотова, С прегръдка или докосване жената на бившия вътрешен министър Богомил Бонев може да извлича негативната енергия от всеки и да го освобождава от стреса.

„Когато някой е зле и ми се оплаква от нещо, започвам да усещам едни иглички в ръцете си“, споделяла е Нона. Тя е получавала признание за дарбата си много пъти, и то не само от хора, върху които е използвала уменията си. И специалисти по паранормалното са отбелязвали, че уменията й са истинско чудо.

„Казвали са ми, че има нещо у мен. Ако мога да успокоя човек, винаги ще го направя“, категорична е феноменалната госпожа.

Тя дори си има редовни пациенти. Приятели и колеги често търсят помощта й, а за способностите й се говори с удивление в актьорските среди.

Бившата министерша не е върнала никой, изявил желание да бъде „пречистен“ от нея. Просто пуска ръцете си в действие и внася успокоение в душите на страдалците. Най-често от дарбата й се възползва майка й Елка.

Възрастната жена, която също се занимава с музика, е болна от рак от 5 години, но се държи. Съпругът й – писателят Кръстьо Кръстев, пък има деменция, което още повече задълбочава отчаянието й и усещането за безпомощност.

Самата актриса не може да сдържа сълзите си, когато говори за страданията в семейството си. Преди няколко месеца тя се разчувства и в телевизионен ефир, когато в предаването „Търси се“ изслуша изповедта на майка си.

Щом видя най-близкия си човек и чу гласа му, Нона не издържа и се разплака пред зрителите и водещите. Тогава Елка разказваше за силната връзка, която имат с дъщеря й. Двете били много привързани една към друга и още от дете Нона свикнала да споделя всичко с родителката си.

„Баща й е с деменция – зле, аз съм 5 години на химиотерапия..

Ако не е тя… Написала ми е в нейната стихосбирка на 182-ра страница едно стихотворение, което още не мога да прочета. В него се казва: „Не ме оставяй. Не изгаряй сърцето ми“, сподели Елка от малкия екран.

Ванга

Нона й посветила лирична творба дни след като докторите поставили диагнозата рак. В онзи момент актрисата била съкрушена от страшната вест.

„Без мама нямаше да съм това, което съм. Взела съм силния й дух, нейната музикалност и нейната поезия“, сподели екеминистершата в студиото на Би Ти Ви през сълзи. Майка й пък заяви, че е усещала лечителската й дарба. Освен това Нона умеела да разсейва страхове и да вдъхва кураж.

„Може да успокоява болки. Като ме гушне, има нещо, което излъчва. Може би е между нас двете“, опита да обясни необяснимото Елка. И добави, че в прегръдките на дъщеря си се чувства здрава и изпълнена със сили.

Освен да цери болежки, жената на Богомил Бонев умее и да предвижда бъдещето с пророчески сънища. В царството на Морфей й се е случвало да получава и сигнали от непознати покойници. Спейки, Нона е общувала със самоубилата се поетеса Петя Дубарова и с петричката гадателка.

„Ванга беше още жива, когато отидох насън при нея. По-късно познати, които са били при нея, ми описаха обстановката там. Оказа се, че съвсем точно я бях сънувала. В съня ми Ванга ми каза няколко билки, като ми заръча да започна да ги пия. В спомените ми е останала само едната – подъбиче“, споделяла е Йотова.

Скоро след „контакта“ с пророчицата Нона се разболяла лошо.

Оказало се, че причината е някакво възпаление. „Щяло е да затихне, ако бях пила билката. Веднъж, минавх през Рупите, жената, която стои в църквата и споделих преживяванията си с нея. Тя ми каза, че има много хора, на които Ванга се опитва да помогне, и те така общуват с нея насън“, разправяла е Нона.

От храма на Рупите актрисата си купила сребърен медальон с лика на българската Касандра и оттогава не се е разделяла с него. Той й помага в борбата с тъмните сили, но заслуги има и врачка на име Неда.

„Тя ми казва как да се чистя от лоша енергия. Трябва 14 нощи поред да слагам с дясната ръка лимон под възглавницата си, а с лявата сутрин го вадя. След това лимонът се изхвърля в течаща вода“, разкрива ритуалите си известната певица и актриса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *