Николай Младенов обран във фитнес

Николай Младенов останал без скъпата си играчка
Николай Младенов останал без скъпата си играчка

  Куриозен случай от времето, в което бe министър на външните работи, пази в спомените си Николай Младенов. Политикът, който се грижеше за имиджа на страната ни в чужбина, сам разклатил доверието си в институциите у нас след нелеп обир. Младенов станал жертва на джебчии, които му измъкнали под носа телефон за 2 бона и го направили за смях, научихме от сигурен източник.

Случката се разиграла в един от престижните столични фитнес салони в близост до Румънското посолство. Младенов, който Николай Младеновредовно ходел да помпа мускули, решил да се отбие в залата преди работа.

За да не го безпокоят с обаждания от министерството му, той оставил всичките си лични вещи в шкафчето в съблекалнята, както и друг път. След като направил тренировката си обаче, Младенов бил неприятно изненадан, че от скъпия му айфон няма и следа.

Очевидци твърдят, че политикът вдигнал луд скандал на персонала в залата и се заканил повече никога да не стъпи в нея. Освен това заплашил управителите, че ще сезира органите на реда за безобразната им немарливост по отношение на личните вещи на клиентите. Дори това обаче не помогнало в издирването на скъпата джаджа. Даже със своите връзки по високите етажи на властта и влияние Николай Младенов не успял да открие телефона си, в който бил запазил десетки лични снимки и информация.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *