Ники Михайлов се простил с “Фулъм” заради гафа на автомагистрала „Тракия“

Ники Михайлов

  Последната голяма пътна йздънка на националния вратар Ники Михайлов го е провалила от почти сигурен трансфер във „Фулъм“, където щеше да се събере с Митко Бербатов и Станислав Манолев. От лондонския клуб много искали да вземат сина на Боби Михайлов, но когато узнали какви ги надроби на автомагистрала „Тракия“ миналата пролет, отказали да пазаруват автоджигит, твърди сигурен източник.

В ранните часове на 18 май след бурен купон с Преслава в пловдивска дискотека юношата на „Левски“ се натресе във верижна катастрофа със служебния „Рейндж Роувър“ на баща си.

Ники Михайлов направи годен само за скраб джипа „Рейндж Роувър"

Първоначално висш полицай се опита да прикрие синковеца, че не той, а негов двойник е шофирал джипа, но в крайна сметка лъсна истината. А именно, че Михайлов наистина е бил в джипа и че в резултат на удара, при който загина мъж, е получил контузия на ръката. Заради нея пропусна контролите на националите с Холандия и Турция.

От „услужливи“ българи скаутският екип на „Фулъм“ се осведомил и за предишните пътни инциденти на малкия Михайлов, които не са един и два. „А и имиджът му на плейбой, връзките с тая и оная чалгаджийка и плей-мейтка, също е повлиял за отказа на „Фулъм“. Да не са луди англичаните да взимат джигит и тъпкач, та „Сън“ и другите таблоиди да очернят отбора им“, казва нашият агент.

По последната информация от Острова на мястото на Мамин Ники за заместник на ветерана Марк Швайцер ще бъде привлечен националният вратар на Холандия Маартен Стекеленбург.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *