Ники Кънчев стартирал тв. кариерата си като водещ на порнографското предаване „Нощен магазин“

Ники Кънчев

  Ники Кънчев минава за един от най-интелектуалните водещи в българския ефир при все участието в идиотията „Биг Брадър“. Тази констатация обяснява2 защо лицето на „Стани богат“ не обича да се връща към началото на телевизионната си кариера. Кънчев изгрява на екран като водещ на еротично предаване – преминалия отдавна в историята „Нощен магазин“.

Вечерният формат е създаден от продуцента Петър Курумбашев през 1996 г. след последното му съвместно турне с Камен Воденичаров и Слави Трифонов. Въртят го няколко кабелни.

Вечерният формат е създаден от продуцента Петър Курумбашев през 1996 г. след последното му съвместно турне с Камен Воденичаров и Слави Трифонов. Въртят го няколко кабелни телевизии, но най-голям удар създателят постига с включването му в програмната схема на „7 дни“, владееща ефира на София в средата на 90-те години. Тогава кабеларката е равностоен конкурент на държавната БНТ и на новопроходилата Нова тв, а до появата на Би Ти Ви има да минат 4 години.

В онези години Ники Кънчев е музикален репортер на соцвсекидневника „Дума“- Там той всява шок сред червените бабички със страницата си „Рок булевард“. Даже навива издателите да пуснат отделен вестник със същото име, само за рок музика, но то бързо фалира.

Кънчев е изкушен от продуцента с приличен, но не много висок хонорар. Имал обещанието да кани каквито си поиска гости от своя ресор. Важното било да кажат и нещо по-разкрепостено от личния си живот.

Ники днес може и да мрази жълтата преса, но той е в основата на едно от първите жълти предавания. Там се редувал с няколко други водещи, като Белла Белчева, Сесил, Дени Желязов, Ани Бонева.

„Нощен магазин“ слиза от екран през 2001 г., когато пък Кънчев подхваща „Стани богат“. Иначе в компанията на разголените тела и чувства издържал само 6 месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *