Ники Дойнов остава стар ерген

Николай Дойнов
Николай Дойнов

  Бях на 7 години, когато баща ми получи тежък инфаркт. Heщастието промени изцяло живота ми. Щях да съм съвсем друг човек, ако съдбата не ни прати това изпитание. Майка трябваше да се грижи за татко и в същото време да ни вкара в правия път мен и брат ми. Нямаше моралното право да ни глези, както го правят всички други родители. Не знам какво е да се лигавиш, да мрънкаш, да не изпълняваш родителската дума. Получавах шамар всеки път, когато съм правил опит да се разхайтя. Страшно съм благодарен за перфектното възпитание, което получих“, изповядва се водещият на новините по Нова Ники Дойнов.

Тежките житейски моменти и спартанското възпитание все пак си оказват своето влияние. Ники очевидно е свикнал изцяло да разчита на себе си. Той трудно се доверява на чуждото мнение и е свикнал сам да се оправя с предизвикателствата. Ники дори решава да не се обажда на родителите си в първите най-тежки часове, когато брат му Дойчин буквално се бори за живота си, след като пада от 20-метрова скала на Калиакра. 27-годишният младеж пренебрегва забранителните табели и парапетите, за да си спечели по-добра гледка към морето. Внезапно подхлъзване го праща в пропастта. Пристигналите спасители установяват, че няма да могат да го издърпат с въжета. Добре, че се намира опитен рибар, който с лодката си преодолява бурните вълни и успява да се доближи до Дойчин. Той е откаран в болницата, където лекарите успяват да го стабилизират. Чак тогава Ники, който е на път към болницата, се решава да се обади на майка си, за да й каже какво се е случило.

Дойнов на обяд с актуалното си гадже. С нея се залюби след разлъката си с блондинката Десислава
Дойнов на обяд с актуалното си гадже. С нея се залюби след разлъката си с блондинката Десислава

„Никой не е подготвен за тежките ситуации, които ни предлага животът. Най-важното е да не губим духа си в подобни моменти. Знаех колко притеснени ще са близките ми, ако им дам оскъдна информация за състоянието на брат ми. Направих необходимото, без да изгубя самообладанието си“, разказва по-късно водещият на Нова телевизия.

Със същото хладнокръвие той упорито избягва въпросите относно нежеланието си да създаде семейство.

Дойнов има не една или две прекрасни възможности да създаде семейство със сериозните си приятелки. В последния момент нещо го кара да размисли и отново да потегли по пътя на самотата. Със сигурност препятствията в живота и по-особеното му възпитание го карат да цени своята самостоятелност.

„Бих искал да имам деца, но за нищо на света не бих загубил свободата си. Много от най-близките ми хора все ме подпитват дали не ми е дошло времето за брак. Не се чувствам чак толкова остарял, че да съм притиснат до стената“, опитва се да се шегува със себе си Дойнов. В случая шегата трябва да остане настрана. Нисичкият телевизионер очевидно живее с мисълта, че ще си остарее като ерген. Той просто не позволява на жените до себе си да пробият бронята му.

Ники Дойнов в Сирия. Документалният му филм за ужаса на войната там бе излъчен наскоро по Нова тв
Ники Дойнов в Сирия. Документалният му филм за ужаса на войната там бе излъчен наскоро по Нова тв

С най-голям шанс шф да го обвърже беше приятелката му Десислава. Говореше се, че блондинката дори е поискала ръката на своя сериозен приятел и с това си действие на практика си е отрязала всички пътища към сърцето на Дойнов. Малко след романтичния жест на Деси той е подгонен от паническия страх да не го впрегнат в брачен хомот. А най-подходящото лечение в подобни случаи е връзка с ново и по-младо гадже. Дойнов си взима хапчето, прибирайки под крилото си изключително чаровна брюнетка, която видимо е поне с 15 години по-млада от него.

Хората може и да се вълнуват от внезапните му завои в интимен план, но самият Дойнов има много по-належащи проблеми за решаване. От доста дълго време той се чувства изключително недооценен в работата си. Ники е в Нова от самото начало на телевизията и в началото е смятан за една от звездите на медията. Впоследствие лека-полека започват да го изтласкват към кьошето. Със зъби и нокти той успява да се пребори за поста си на водещ на централните новини. Славата му обаче продължава да залязва което си личи от замръзналото му месечно възнаграждение.

„Ники се оплакваше, че никой от шефовете не се сеща да му вдигне заплатата. Страшно се ядоса, когато се разбра, че Ани Цолова и Виктор Николаев идват за по 15 бона месечно. Той тия пари ги изкарва за 5 месеца и е нормално да вдига пушилка. Дори беше заплашил, че ще си търси ново предизвикателство, ако не му дадат шанс да изгрее отново на небосклона“, твърдят колеги на телевизионера.

Той все пак получава своя шанс, след като го командироват в Сирия, за да направи филм за ужаса на войната. Дойнов се справя със задачата перфектно, но едва ли един документален филм ще задоволи глада му за повече слава и пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *