Наркобосът Ицо Байков пребори рака на стомаха!

Ицо Байков

  Подземният бос Христо Байков, който бе арестуван преди година от МВР като един от основните търговци на дрога в София, но така и не бе осъден за търговия с наркотици, живее втори живот след успешно отстранени ракови образувания на стомаха.

Близки до 37-годишния разбойник разкриха, че Байков е бил опериран във Военна болница, след като му открили рак на стомаха. След интервенцията и възстановителните процедури 2/3 от стомаха на Байков е изрязан и сега бандитът се възстановява бавно.

„Яде и пие изключително малко – хапне едно кюфте и се наяжда. Лекарите са му забранили консумацията на алкохол, но Байката все пак си позволява да обърне една-две бирички дневно“, разказват приятели на мафиота.

Близки до Ицо Байков твърдят, че гангстерът се поболял не покрай ареста си, който осуети кариерата му като монополист в търговията с кокаин в София, а заради драматичната раздяла със съпругата си Светлана. Половинката на Христо Байков го заряза, докато той бе в килията, след като научи, че мъжът й кръшка с моделката Мария Велкова. Палавата габровка, която навремето разнасяше по бельо табелките в „Сблъсък“, лапна подарък апартамент от наркобоса, но след като окаушиха любимия й, тя го изостави, за да запази поста си на младши специалист във фонд „Земеделие“.

Байков обаче не страда толкова за любовницата си Мария Велкова, колкото за жена си Светлана, която се след развода си с него се залюби с шофьора му. Бившата вече съпруга на наркобоса повдигна самочувствието си с нов силиконов бюст и с лифтинг на лицето си и днес сияе с новия мъж до себе си.

Мария Велкова

Познати на Христо Байков твърдят, че той имал проблеми с туморни образувания в стомаха още преди да бъде арестуван миналата година, но тогава игнорирал здравословния си проблем и отказвал да се подложи на щателни медицински изследвания. Едва след като 37-годишният търговец на дрога бе арестуван, той се сети да се подложи на изследвания и да депозира медицинско свидетелство в съда, че е болен.

Операцията, на която се е подложил Христо Байков във Военна болница, се е състояла в края на месец май, а по лекарска препоръка гангстерът лежал повече от два месеца в кревата и не си показвал носа навън, освен когато ходел на възстановителни процедури.

Неотдавна лекарите дали надежда за живот на Байков, обявявайки, че последните изследвания след отстраняването на тумора в стомаха му са превъзходни и че няма никаква опасност за здравето и живота на гангстера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *