Нана се разболяла от рак заради стреса около смъртта на Васа Ганчева

Нана ще пребори рака!

Вярваме, че Нана ще бъде победител в трудната битка и стискаме палци за това.

Ракът, покосил тв. водещата Нана, най-вероятно е вследствие на силния шок, който тв звездата получава след смъртта на Васа Ганчева през лятото на 2011 г. Това признават запознати колеги на чепатата водеща на „Съдебен спор“ и лекари, които са я изследвали.

Медиците  са убедени, че туморът се е появил поне преди 9-10 месеца. Това съвпада с периода, в който заради излъчения запис със скрита камера на получаващата рушвет Васа Ганчева режисьорката скоропостижно предава Богу дух.

  Именно Нана е водеща на предаването, в което се излъчва записът от ресторанта и където е устроен публичният линч над интелектуалката от страна на журналисти.

Когато Васа умира в средата на юли, Нана запазва самообладание. Потърсена от журналисти, тя казва, че съжалява за случилото се, но не намира вина у себе си и екипа.

Истината обаче не е такава. Вулгарността, която Нана демонстрира на екран, е просто тв маска. В действителност тя е особено чувствителна и преживява тежко смъртта на Ганчева. Блондинката е измъчвана от съмнения дали е постъпила етично и се терзае седмици наред от притеснения.

Когато вестта, че Васа е издъхнала в „Пирогов“ от преплитане на червата, излиза наяве, Нана е буквално срината. Седмици наред не може да спи и се терзае, че заради голия рейтинг на „Съдебен спор“ е пожертвай един човешки живот. Приятелите й казват, че за да преодолее стреса, заедно с мъжа си и детето трябва да заминат на почивка в чужбина. Въпреки това обаче Нана не се отърсва от ненужни самообвинения.

За отрицателно време отслабва с 5 килограма.

Явно заради силния стрес и шок организмът й изпушва. Именно в този период туморът я атакува. Нана обаче така и не разбира. Установява истината месеци по-късно, когато отива, за да се изследва дали е бременна.

Потресаващото интервю на Нана в „Станция Нова“ миналата неделя, озаглавено „Диагноза: рак“, шокира родния шоубизнес, както и близките «а неспира-щата да говори иначе водеща. Повечето й приятели още не могат да повярват, че толкова жизнен и енергичен човек като нея е покосен от болестта – бич за днешното съвремие.

Както винаги обаче, Нана беше пределно искрена и вместо да увърта, назова нещата с истинските им имена,разкривайки всичко пред аудиторията си.

„Имам рак.

Цялата съм в метастази, а лекарите не могат да открият огнището на болестта. Вероятно става въпрос за гърда или щитовидна жлеза“, изплака водещата на „Съдебен спор“ пред продуцентите си Иван и Андрей.

2007-ма е най-кошмарна в живота на водещата.Тогавая сполетяват нещастия, които бележат съдбата й завинаги. Подобно на сега, неприятностите започват с новина за бременност. Нана зачева за първи път от съпруга си Джонатан и се чувства най-щастливата жена на планетата. Прави планове за майчинството и очаква с нетърпение появата на рожбата си.

В началото на бременността обаче звездата преживява загубата на един от най-близките си хора – баща й. Родителят й умира внезапно, а тя е безутешна в скръбта си. Единствено животът, растящ в утробата, й дава сили да продължи напред.

За съжаление стресът от смъртта на баща й се оказва по-силен и след две седмици Нана прави спонтанен аборт. Сломена е от случилото се, още повече, че лекарите не дават големи надежди ще успее ли да зачене отново.

Две години по-късно съдбата й се усмихва и водещата научава, че отново е бременна. Още тогава при рутинните прегледи докторите откриват силно увеличение в един от лимфните й възли. Препоръчват й да си пусне изследвания, но окрилена от мисълта за майчинството, Нана не обръща внимание. Малко след това се разболява от варицела и всичките й усилия са впрегнати единствено да запази плода си жив.

В крайна сметка, постига целта си и ражда момченце на име Джейсън, което днес вече е на 2 години.

Според специалисти, ако тогава водещата се е погрижила за себе си, раковите клетки са щели да бъдат открити в много по-ранен стадий, а разпространението им в тялото й – предотвратено. Именно ранното лечение е основна гаранция за пълното излекуване на страшната болест. Когато метастазите напреднат, както при Нана, нищо не може да спре или забави развитието им. Повратният момент обаче е настъпил през юли миналата година, когато смъртта на Васа Ганчева активира тумора и метастазите плъзват из цялото тяло.

Въпреки че е наясно с всички тези подробности, водещата не губи надежда за себе си. Решена е на всичко, за да живее по-дълго. В неделя вечер, веднага след интервюто с Иван и Андрей, Нана и мъжът й Джонатан излетяха за франция. Там блондинката ще потърси мнение от изтъкнати онколози, смятани за светила в борбата с рака.

Звездата е готова да направи каквото трябва за лечението си, включително да се подложи на още операции за отстраняване на раковите образувания.

Ще се реже! Колкото трябва… заяви в ефир Нана, след което избухна в сълзи.

От екипа на „Станция Нова“ издават, че продуцентите на водещата Иван и Андрей ще поемат по-голямата част от разходите за лечение в чужбина. Това е причината да не се открива банкова сметка за събиране на дарения на името на Нана. Според запознати необходимата сума в момента е около 140-150 хиляди лева.

Мечтае да обиколи света

Само преди няколко месеца, неподозираща, че организмът й се разяжда от рак, Нана споделя, че мечтае да обиколи света със сина си Джейсън и 17 години по-възрастния си английски съпруг Джонатан.

„Искаме един ден да живеем някъде около Екватора в хасиенда с басейн,тенискорт и голяма градина. Мечтата ни е да не работим, а да прекарваме цялото време заедно“, обяснява преливащата от щастие Нана.

Като всяка горда майка, тя не престава да хвали двегодишния си малчуган, който е най-голямото й съкровище.

„Малкият   ни   сладур говори перфектно    и    английски, и   български.   Ако има    възможност, няма да го пращам на училище, а ще го обучавам индивидуално. Искам да обиколя света с него и   с  Джон.  Много  се надявам един ден дг имаме    второ   дете“, прави светли планове за    бъдещето    си Нана.

Днес тя е изгубила всичките си мечти. Плаче, когато види на улицата майка с дете. Полудява при мисълта, че може да не доживее първия учебен ден на Джейсън.

Моли се за още малко дни на този свят.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Нана се разболяла от рак заради стреса около смъртта на Васа Ганчева"

  1. Стела   16.03.2012 at 12:00

    Нана е силна ! Нана ще се бори! Пожелавам й с цялото си сърце и душа да се оправи! Тя трябва да вярва и да не се предава!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *