Нана пребори рака

Водещата на съдебен спор сияе
Водещата на съдебен спор сияе

  Водещата на „Съдебен спор“ Нана е победила в тежката битка с рака, научихме радостната вест от нейни колеги. Последните новини около тв звездата са, че състоянието й вече е стабилизирано.

Промяната в Нана била повече от очевидна – изследванията й били доста по-добри от досегашните, а косата й започнала отново да расте. „С нея се случва наистина чудо – организмът й е здрав, няма и помен от ракови клетки“, доволни са специалистите от здравния център, които се грижат за нея.

Заедно със съпруга си Джонатан и сина им Джеймс водещата се е отдала на пълен релакс в средиземноморските острови Сицилия и Сардиния. Тя изглежда наистина здрава и доволна от Нана Гладуишживота. „Стремя се да ценя всеки миг и да се наслаждавам на живота. Не товаря душата си с черни мисли и съм щастлива“, казва с усмивка Нана.

Преди година и половина тя се осмели да говори пред цяла България за болестта си, въпреки че състоянието й бе доса тежко и лекарите до този момент не бяха открили огнището на рака. След неуспешната интервенция в Израел отчаяната водеща се доверила на родните лекари, които са успели да я излекуват. Туморът се намирал в гърдата й и бил премахнат със съвсем лека интервенция. Назначена й била лъчетерапия, която да гарантира наистина пълното оздравяване на водещата. В момента тя приема укрепващи медикаменти и няма почти никакви болежки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *