Накиснали Лили Иванова, че спала с Емил Димитров

Лили Иванова и Емил Димитров

  Лили била фенка на Емил: харесвала го, обичала песните му. Ценяла го като композитор, което за нея било много повече, отколкото само да пееш.

На първото им международно турне (в Румъния) двамата са забъркани в скандален случай.

За какво става дума? Има две версии за скандала, коренно противоположни една на друга:

Версията на Лили:

Един ден, докато са на турнето в Румъния, Емил я поканил в стаята си да й пусне една „много хубава песен“. Лили не съзирала никакви задни мисли в поканата и я приела.

Лили Иванова

Според собствените й твърдения, още тогава била наясно, че Емо бил „от другата страна на барикадата“. Даже при първата им среща, в момента, когато го видяла най-напред, си казала, че той не може да бъде друго, „освен душичка с друга ориентация“

Затова и приела поканата.

Отива в неговата стая, сяда на леглото и зачаква да й пусне песента. Емил включва магнетофона, но това не е толкова важно в случая. По-важното е, че сяда до нея и й пуска ръка“, опитвайки се да я прегърне. Както твърди Лили: за нея нямало никакво съмнение, че се опитва да я сваля – да се направи на интересен ли, или заради песента, или си е бил подпийнал…

Тя го парирала и му казала да ги остави „тия неща“ и да не я занимава с глупости. Дори си помислила, че може да е някаква шега с нея или са искали нещо да я тестват. В крайна сметка – бързо, бързо се изнесла от стаята му.

Ще повторим, това е версията на Лили.

Другата версия, изхождаща от обкръжението на Емил

Емил Димитров

Когато се връщат от Румъния, менторката й Лилия Станчева тутакси я привиква при себе си:, „Малката, ти си имала неприлично държане в Румъния“, „искала си да спиш с Емил Димитров“.

Така било докладвано в Концертна дирекция – че сама е влязла в стаята му и е имала неприлично държание…

За Лили това било удар под кръста и клевета от страна на конкуренцията (Емил и неговия антураж), за да я разкарат от групата, понеже виждали в нея заплаха. И защото пеенето й започнало да събира големи аплодисменти.

Това са факти, изложени от едната и от другата страна. Любезният читател е в правото си да ги преценява по свое усмотрение.

Според феновете на Лили е изключено тя да му се натиска да спи с него, защото не е такъв човек.

Обратно, според феновете на Емил, той не би й посегнал, ако не е съзрял в поведението й някакъв повод, който да е разтълкувал като предизвикателство.

Но няма да навлизаме във вечния спор между привържениците на двете суперзвезди.

В крайна сметка Лили е махната от престижната група, защото не са я искали повече в нея.

Но отново ще й се отвори парашутът и Лидия Станчева ще я изпрати този път в групата на Здравко Радоев, от където ще тръгне устремният й път нагоре към върховете на българската естрада.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *