Мъчителната 2012 – годината, в която Ани Салич се разведе с Бранко

Ани Салич

  Ани Салич очакваше с нетърпение последните дни от месец декември да се изнижат и календарът най-сетне да отбележи новата 2013 година. Звездата на Би Ти Ви новините имаше основателна причина да бърза толкова много. Последните месеци бяха едни от най-трудните в живота й, заради което изпращането на старата 2012-та наистина беше огромно облекчение и надежда за ново начало за любимката на зрителите.

През изминалата година семейната идилия на водещата рухна с гръм и трясък. Колкото и да го крие, с 16-годишния брак на Ани Салич действително е свършено. Въпреки, че не смята да повтаря медийния цирк на Иван и Вихра, развеждайки се с половинката си Бранко Салич, звездата на централната емисия от няколко месеца не живее с мъжа си.

Ани Салич и Бранко

Той се е изнесъл на квартира, оставяйки семейното жилище на нея и двете им деца Лазар и Хана. Положението на водещата е изключително сложно – тя хем трябва да се грижи сама за двамата си наследници в ученическа възраст, хем пред обществото продължава да гради фалшивия имидж на щастлива жена с любящ съпруг до себе си.

Ситуацията е още по-тежка и заради факта, че двамата съпрузи работят в Би Ти Ви. Никой от служителите в частната медия не повдига болезнената тема пред съпрузите, макар клюката, че живеят разделени, да се носи от уста на уста по коридорите на телевизията. Работещите там обаче са достатъчно дискретни хора и не желаят да гневят нито звездата на новините, нито сърбина, който ръководи технически отдел в медията.

Щастливото семейство преди раздялата

Краят на щастливия й брачен живот обаче е само част от проблемите, струпали се на Ани Салич миналата година. Освен със сръбския си съпруг Бранко водещата така и не може да се разбере с брат си Антон, с когото от дълго време води сериозен конфликт. Всъщност отношенията между звездната сестра и батко й отдавна са достигнали точка на замръзване и двамата дори не правят опит за помирение.

Близки до фамилията от Благоевград издават, че новинарката на Би Ти Ви изпитва срам от родственика си след негова изцепка, когато той прави опит да влезе по нелегален начин в България. Антон се препитава като тираджия в Америка, но заради липсата на изрядни документи няма право да прекрачва границата на страната и се промъква през Македония. Спипан е от властите и дори е осъден условно по бързото производство.

Заради петното, което постъпката му нанася на семейството, Ани Салич се отдалечава от батко си и спира да комуникира с него.

Разбира се, този факт тежи и до днес, както на водещата, така и на възрастната й майка, която на стари години вижда как собствените й деца се държат сякаш не се познават, забравяйки, че са кръвни брат и сестра…

На фона на семейните проблеми битовизмите, съпътстващи екранната партньорка на Юксел Кадриев през 2012 г, са си направо бял кахър. Въпреки това Ани трябваше да се оправя и с въпроси като недоволството на комшиите си от Рударци.

Звездата си повярва, че е велика и реши да заприщи малката уличка в пернишкото село, водеща към луксозната й вила. Постъпката разгневи съселяните й, които заплашиха да подадат жалба в общината срещу знаменитата си съседка. Нарастващото недоволство накара Ани Салич да размисли и да осигури достъп на простосмъртните до улицата, в края на която е прословутата й вила.

Братът на Ани Салич - Антон

Сега Ани Салич стиска палци, ако не друго, през новата 2013-та поне да няма нови проблеми за решаване. Новинарката с най-висок рейтинг в държавата си е наумила да отгърне чиста страница в живота си и дори си е поставила доста предизвикателна цел.

Според последните информации около водещата напролет тя се кани да изгрее като свежо лице в родната политика. Говори се, че звездата смята да щурмува парламентарните избори през лятото, но все още не се знае на хорото на коя партия ще се хване.

Шушука се, че имала предложение от редиците на „България за гражданите“ на Меглена Кунева.

Познатите й са убедени, че на които й да пристане, Ани Салич със сигурност ще пожъне успех след електората, защото е любимо телевизионно лице от 12 години и хората отдавна са й гладували доверие, имайки предвид високите рейтинги на новинарските емисии, които тя води всяка вечер в националния ефир на Би Ти Ви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *