Мъжът на Нели, Александър Сано живее с парите от наследството на Карамански

Александър Сано и Нели Атанасова

  Дори и след смъртта си Иво Карамански продължава да е щедър. Доказателство за това е фактът, че с наследените от Кръстника на българската мафия пари се е издържала не само бившата му любовница и майка на сина му – Нели, но и следващият й житейски партньор. Бившата манекенка от няколко години е интимна с актьора от „Под прикритие“ Александър Сано, а двамата имат и дъщеричка.

Александър е един от най-колоритните герои в сериала на БНТ. Героят му Здравко Косъма става все по-възлов за продукцията. В същото време Сано тъче и на няколко други стана. Освен с актьорство той се занимава с разпространение на балканска музика. Вече изкарва достатъчно пари, за да осигурява комфорт на семейството си, но не винаги е било така. В първите години от връзката му с Нели той живял изцяло на неин гръб. Това е най-тежкият му период, за който не обича да си спомня.

Среброто с Нели, Иво карамански-младши и дъщеря им Ава

Когато среща бившата на Карамански, Александър е част от проекта „Братя Мангасарян“. Артистичният му псевдоним е Среброто, а плановете му за развитие на бизнеса – грандиозни, финансовото му състояние обаче не е хич блестящо.

С любовницата на Карамански се засичат на събитие, на което са поканени като водещи, и се харесват от пръв поглед. Гаджосват се и тогава Нели разбира, че Сано го е закъсал сериозно. Но вместо да му бие шута, оправната мадама решава да му помогне да се справи с кризата.

„Създаването на семейството ми не беше много осмислено. Случи се супер светкавично – просто Нели забременя с Ава и нямах време да осмисля решението си. Точно в този момент световната криза навлезе с пълна сила в България, а бившите ми съотборници от „Мангасарян“ решиха да напуснат един по един. Парите секнаха, защото проектът спря, а той беше единственото, с което се занимавах тогава. Преди това четири години се издържах от него и изведнъж край. В един момент, когато от сам бяхме станали трима с Иво, сина на Нели, и в очакване на нов член на семейството, се оказах без стотинка в джоба. Общо взето, около година и половина положението беше доста стреснато“, разказва за финансовите си затруднения актьорът.

Бившата на Карамански не се обезпокоила от безпаричието. Тя взела юздите в свои ръце и с наследеното от мафиота успяла да удържи ситуацията. Не се паникьосала дори когато разбрала, че Александър не просто е останал без нищо, но и дължи огромни суми на свои познати.

С помощта на жена си Сано успял да погаси всички борчове. После лека-полека си стъпил на краката и дори натрупал средства, с които си заслужил мястото на мъжа в къщата. „Тогава разбрах що за човек е жена ми. Ако трябваше да си вадя заключение за нея от хората, не биваше да контактувам с нея. Но Нели, която е едва ли не най-големият боклук според някои, меркантилна личност и какво ли не още, реши да създаде семейство с мен и да ми роди дете точно когато бях на дъното… Мисля, че няма какво повече да коментирам. Преминахме заедно през това, продължаваме да сме заедно, радваме се на децата си, нещата ни се получават все по-добре“, откровеничи Косъма от „Под прикритие“.

Той е решен да се реваншира на съпругата си, като й вдигне къща. Вече е избрал и парцел за строежа – в полите на Стара планина.

 

Среброто осинови детето на Кръстника

Синът на Карамански – Иво, е повече от близък с пастрока си Александър Сано. Пред втория си баща момчето споделя най-личните си интимни трепети и му иска съвети как да постъпва, когато някоя девойка не отговори на чувствата му.

„Още преди да станем семейство, отношенията между мен и Иво се бяха получили. За Нели това е била една от сериозните индикации, че може да поеме риска да сме заедно. Е, доказателствата са налице. Иво ми е син“, категоричен е Косъма от „Под прикритие”.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *