Мишо Шамара сгазил две жени

Мише Шамара обичал да юрка колата си с 200 км в час. Рапърът се хвали, че ченгетата са му приятели и не го закачат
Мише Шамара обичал да юрка колата си с 200 км в час. Рапърът се хвали, че ченгетата са му приятели и не го закачат

  За Мишо Шамара са изписани много неща, особено в последните месеци, но един факт от биографията му остава скрит за широката публика. Вече 12 години на съвестта на рапъра лежи тежко пътно-транспортно произшествие, станало в североизточната част на страната.

При инцидента пострадали две дами от провинцията. Клетите женици попаднали под гумите на популярния изпълнител, но слава Богу, се разминали само с уплаха, охлузвания и счупени кокали.

На 11 юни 2001-ва на околовръстния път на Търговище управлявано от рапъра БМВ е засечено от тежкотоварен автомобил при изпреварване. Мишо Шамара излиза от очертанията на шосето, вследствие на което връхлита върху две жени. Едната получава охлузвания, а на другата е пукнат кракът.

Заради инцидента варненецът е осъден да плати само скромните 650 лева обезщетения на пострадалите. Шофьорската му книжка не е отнета, тъй като вината му не е потвърдена от свидетели, а и алкохолната му проба се оказва отрицателна. Мнозина обаче са убедени, че именно неразумното каране на хип-хоп изпълнителя довело до касапницата. Та нали Мишо неведнъж се е хвалил, че е свикнал да юрка автомобила си с 200 км в час, защото бил приятел с повечето ченгета във Варна и те не го глобявали.

Мишо Шамара Участващият в тазгодишния „ВИП Брадър“ певец се гордее, че е скандален тип още от малък. В детските си години се славел като голям душманин на даскалите и затова 9 пъти го изключвали от училище.

Накрая все пак завъшил някак си механотехникума в морската ни столица. Така и не могъл обаче да усвои тънкостите на родния език. „Още правя правописни грешки“, признава той.

Като ученик Мишо често посещавал детската педагогическа стая. Привиквали го, защото посягал на частната и държавна собственост.

В списъка с черните петна в биографията му има даже обир на магазинче за дъвки. Задигал е и компоти от мазета.

Вършил съм незаконни пеща, но като малък. Продавал съм марихуана. Неща, каквито повечето хора от моето обкръжение са вършили, набърквали сме се в масови търкали. Май в пети клас разбихме един „Кореком“. Гепихме разни гривни, дъвки и други такива глупости, които на другия ден подарихме на момичетата от нашия клас“, откровеничи рапърът.

Прякора, с който е известен в обществото, той получил заради преклонението си към представител на престъпния свят. По времето, когато музикантът отбивал военната си служба, в България се подвизавал бандит с прозвището Шамара.

Мишо Шамара Хип-хоп певецът се прекланял пред знаменития апаш и скоро всички колеги по рота започнали да наричат така и Мишо.

И в по-ново време Шамара е поддържал връзки с бандити. Сам твърди, че пред очите му са убивани хора.

„На теб в ръцете ти умирал ли е човек? На мен да. Пред теб гръмвала ли е бомба? Пред мен да. Заплашвали ли са те, че ще те убият? Мен да. Бягал съм от тълпа, която е искала да ме линчува. Били са ме и аз съм се бил.“

Негов най-добър приятел и сценичен партньор години наред бе Ванко 1. Последният търкаше затворническите нарове, задето в периода 1999-а – 2003-та бе изпращал в Рим, Париж, Ница, Мадрид и Брюксел българки да пр*ституират. Едното от момичетата дори се оказа непълнолетно.

„Мисля, че съдиите се пооср*ха. Когато някое ченге застреля някого, него го пускат, викат му психоаналитик да го лекува, а пък на този пич Ванко му дадоха сумати години затвор. Изкараха го сут*ньор. Какъв сут*ньор, бе? Що не кажат куките какви са. Самите те са замесени в занаята. Някой няма далавера и затова стана цялата работа, и съдиите ги бяха притиснали, затуй дадоха такваз присъда. Според мен Ванко е абсолютно невинен. То и аз ако дам по 50 кинта на 50 мадами, те и президента ще изкарат сутеньор“, възмущаваше се Мишо навремето. Впоследствие обаче изненадващо охладня към ортака си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *