Михаил Билалов – Джаро преборил смъртта на няколко пъти!

Михаил Билалов

  Истински галеник на съдбата се оказва жестокият мафиот от „Под прикритие“ Петър Туджаров – Джаро. Или по-точно актьорът, превъплътил се в ролята на злия гений от телевизионната кримка – Михаил Билалов. Шефът на опасна престъпна групировка оцелял като по чудо в катастрофи, и то реални, а не дирижирани на снимачната площадка.

Възпитаникът на ВИТИЗ изкарал шофьорска книжка още преди двайсет и кусур години, докато студентствал в театралната академия. Уменията зад волана по-късно му послужили и в Париж, когато емигрирал във френската столица, отчаян от българската действителност след падането на Живковия режим. Покрай Айфеловата кула Джаро си изкарвал хляба като шофьор на автобус, рекламен агент, продавач на сателитни чинии и даже мъжка секретарка.

Шофирането обаче явно не се удава толкова добре на безкомпромисния Джаро, колкото актьорстването пред камерата. Иначе нямаше да се кръсти цели 8 пъти, че му се отменя срещата със Свети Петър.

„Вече съм на 47 години, и че доживях до тази възраст, си е истинско чудо. След като толкова пъти излязох жив от колата си, започнах да вярвам в чудеса и че явно съм специален за Господ“, споделя именитият актьор.

Билалов обаче си има правило – да не си припомня често ония моменти, в които за секунди животът му минавал като на кинолента. Затова и никога не разкрива в детайли кога, къде и точно как е ставал участник в пътно-транспортни произшествия.

„Само всеки път на тези осем дати поднасям благодарствен поклон пред Господ, че ме е измъкнал жив“, допълва Билалов.

Животът му висял на косъм и не само на пътя. Увиснал и в гримьорната на Народния театър. Като млад артист, преди да забегне за Франция, Мишо с е подготвял за представление. Подгонила го нечовешка жажда. Точно по същото време обаче ВиК спрели водата към Народния за профилактика.

„Направо умирах от жажда. Потърсих дали някъде из съблекалнята някой не е оставил вода. Гледам – бутилка, надигнах с такава стръв…“, припомня си Джаро. Вместо обаче с вода шишето се оказало пълно с перхидрол. Химикалът, използван като избелител на вълнени и памучни тъкани, на кожи, слама, бил оставен в гримьорната от актриса, която на следващия ден щяла да изрусява с него косата си.

„За този случай и до днес се шегувам, че съм си изрусявал червата. Добре, че не погълнах голямо количество и не ми се наложи да ме спасяват в „Пирогов“, споделя хитовият актьор.

 

Михаил Билалов жена му Санаие и двете им дъщери

Кръшка на жена си японка

Хонорарите, които продуцентите на „Под прикритие“ Димитър Митовски и Димитър в Гочев превеждат по сметката на Джаро, актьорът събира за „Бугати“, и то не какво да е, а най-скъпият модел – „Вейрон“. Автоманиаците считат за богоизбрани тези, които могат да си позволят супер колата за 1,2 милиона евро.

„Ще трябва и аз да се впиша в тази групичка. Че децата ми тази година ми поръчаха или „Вейрон“, или „Порше“ за Коледа“, изпуснал се не на шега Джаро. Актьорът има две дъщери, със странни имена -Данае-Анна и Олга-Елена. Но това е разбираемо, след като майка им е японка и се казва Санаие. Според мълвата, откакто е в България, Билалов не й е особено верен. Публична тайна в актьорските среди е интимната авантюра, която актьорът преживя с колежката си Александра Гюзелева – Шани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *