Михаела Стоичкова съжалява, че се върна в България

Михаела Стоичкова

  Щерката на Камата май е почнала да съжалява, че загърби Испания и се завърна в България, говорят в хайлайф средите.

Все по-често през главата на Мика минавала мисълта, че е сторила грешка, предпочитайки родината пред средиземноморската страна, издават нейни познати.

Христостоичковата дъщеря не била доволна от постиженията си на родна земя. Тук тя не успя да направи кой знае каква кариера и не се превърна в истинска звезда, както на нея й се щеше.

Най-напред брюнетката се изяви като актриса в сериала „Стъклен дом“, за съжаление, неуспешно. После се гмурна в дълбоките дебри на журналистиката като водеща на рубрика в предаването на Росен Перов „Нека говорят“. Според специалисти в бранша, и като водеща Мика не се справя кой знае колко убедително.

А за капак, й лепнаха прякора Мерудийкова, тъй като си вре носа навсякъде и е на „всяка манджа мерудия“, както му казват по нашенски.

Не само на професионалното поприще, но и на любовния фронт Михаела удари на камък. Въпреки че футболната наследница минава за една от най-изгодните партии в страната, тя така и не успя да завъди сериозно гадже. Слуховете я свързваха с не един или двама лични хайлайф ергени, но доказателства за това нямаше. А наскоро дори Мика заяви официално, че наистина е сама.

Най-много Стоичкова обаче се дразнела, когато чуела какво говорят завистниците за нея – че дължи всичко на баща си, който постоянно я тика и бута напред, и че без него нищо нямаше да може сама да направи.

„Дали не направих глупост като се върнах тука, където нон стоп поставят под съмнение моите лични качества и таланти и затова трябва да се доказвам много повече от, другите, които нямат никой зад гърба си?!“, питала се понякога Мика, издват познати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *