Мира Добрева на 40: Мисля за трето дете!

Мира Добрева

  40-тият юбилей е специален не само заради поверието, че не е хубаво да се празнува. Той поставя границата между времето, носещо непринудения приключенски аромат на младостта, и онзи етап, когато човек се чувства достатъчно зрял, за да може да каже, че е натрупал мъдрост“.

Въпросните думи не са на някой мислител или философ, а на една от най-известните водещи от малкия екран – Мира Добрева. Колкото и невероятно да звучи, преди броени дни красивото лице на БНТ чукна точно 40 години. И макар че не й личат, самата тя не отрича, че се чувства по-особено на тази специална за всяка жена възраст.

Поради тази причина и заради традицията 40-ти юбилей да не се отбелязва Мира заявява на близките си, че купон на 12-ти август няма да има. Съпругът й Жоро Торнев обаче успява да й подари един от най-романтичните дни в цялото и лято.

Мира Добрева и Жоро Торнев

Телевизионната двойка си подарява време само за себе си, разглеждайки пясъчните фигури и мидената ферма край Бургас. Първо са само двамата, а после към тях се присъединява и синът им Жоро-младши.

На връщане в комплекса, където водещата си почива през последните два месеца, я чака голяма изненада. Колегите й от „Отблизо“ пристигат от София, за да й поднесат подарък. „Скъп не само в материално отношение, скъп за самата мен, защото успяха да ме трогнат“, вълнува се все още рожденичката.

Празничната вечер приключва с гледане на морския залез и професионална фотосесия от Жоро Торнев, увековечаваща красивата му половинка и малкия им наследник.

В този момент, единственото, което Мира си пожелава, е да се раздели завинаги с всичките си илюзии.

„С илюзиите, че доброто е навсякъде и винаги побеждава. Не е така и е време да го осъзная. Просто на 40 разбираш, че не всеки заслужава разкоша, който му даваш всеки ден и че той е нещо, предназначено само за най-близките, а не за хора, които винаги могат да ти забият нож в гърба“, категорична е Мира Добрева. Относно БНТ звездата си пожелава единствено да започне да я приема чисто и просто като работа, без да влага никаква емоция.

Казва, че времето на новинарските емисии отдавна е отминала част от кариерата й и никога не би се върнала отново към този етап.

„Новините са част от миналото ми. Ако трябва да се замисля, след десет години (които минават много бързо), бих искала да съм свързана с качествената, истинската, социално ангажираната, сериозната журналистика. Това би ме удовлетворявало най-много“, споделя намеренията си красавицата.

На упоритите слухове, че наесен предаването й „Отблизо“ ще бъде свалено от ефира на БНТ, Мира отговаря лаконично: Ако ви харесва това твърдение да е истина, вярвайте.

Когато дойде новият сезон, ще разберете какво точно се случва с мен и предаването ми“.

По отношение на личния живот и семейството си, водещата не смее да мечтае за по-голямо и пълно щастие от това, което има в момента при себе си. Съпреживява всяка емоция от живота на порасналата си вече дъщеря Лори и всяко детско вълнение на 4-годишния малчуган Жорко.

„Понякога през главата ми се появяват мисли за трето дете но имам вътрешно усещане, което ме разколебава. Знам, че времето за това по-скоро отмина. Имам две прекрасни деца и бих искала да им дам и да ги науча на всичко, което ще им помогне да бъдат по-уверени, спокойни и сигурни по пътя си“, завършва Мира Добрева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *