Миленита от „Под прикритие“- любовница на Башар Рахал!

 

Миленита

  Макар че е второстепенна героиня в „Под прикритие“, Миленита спечели зрителските симпатии и успя да си извоюва повече изяви в третия сезон на сериала. В епизодите, които вървят всяка неделя по БНТ, героинята й Ади е държанка на мафиотския бос Иво (Захари Бахаров) и за радост на мъжката публика влиза в горещи сцени с него.

Истинското име на блондинката с искрящо сини очи е Милена Николова. Прякорът Миленита бил измислен от гувернантката й в Испания, където живяла като дете с родителите си. Певицата и актриса обаче е родена не в страната на крал Хуан Карлос, а в Куба, преди 37 години.

Когато се пръкнала на бял свят, на Острова на свободата бил зверски глад и семейството й набързо се прибрало в България. 8-месечното бебе било пренесено в леген, защото пари за „екстри“ като количка нямало.

Пеещата актриса нашумя с хита „Черни котараци“, в който се снима с Юлиан Вергов

„Не сме имали какво да ядем и са правили някакви пюрета от боб само за мен, когато съм била на четири месеца“, разказва Миленита.

Семейството й останало в България четири години. После баща й – научен работник, заминал да преподава в Испания. След още четири години фамилията се отправила към Мексико и така на практика Миленита изкарала детството чужбина.

На 14 години екранната барманка от „Под прикрите пак се прибрала в София. Понеже в мексиканското училище три години се вземали за една, тя вече имала средно образование. Кандидатствала в СУ и я приели да следва право.

По това време една от най-популярните тв продукции у нас била студентска програма „Ку-Ку“. В шоуто Миленита решила да се пробва като сценарист. Темата, дадена от идеолога на предаването Любен Дилов на кастинга, била „Сексуалният живот в Студентски град“. Миленита все още била девствена и не разбирала нищо от оргии, но все пак успяла да създаде интригуващ материал. Одобрили я за „Ку-ку“, но радостта й не траяла дълго. Няколко седмици по-късно Дилов-син й обяснил, че няма талант на сценарист и я отпратил да си ходи по живо, по здраво.

Башар Рахал остави съпругата си в Америка

Въпреки крехката си възраст, Миленита изкарала тежкото следване по право и се дипломирала като юрист само на 19 години. Спомените й от този период и от опита й да практикува тази професия и до днес са кошмарни.

Най-тежките години от живота й били, докато учела право. След като завършила, отворила кантора на име „Миленита“ в квартал „Ботунец“. „Сложих табелка, отиваща си повече за бардак, отколкото на място за правни консултации“. Изкарала там няколко месеца, през които имала само трима клиенти. „Помня третия, защото успях да му напиша договор за прехвърляне на нещо си, после той отиде до близката сладкарница и ми се отплати с една кутия сухи пастички. Нямал никакви пари“, разказва през смях блондинката.

Не следването по право обаче е най-трудният момент в живота й. Според нейни близки най-тежко тя приела раздялата с бащата на двете й деца. Хубавицата е обидена, че господинът я зарязал като самотна майка, но въпреки това крие усърдно самоличността му.

Сега синът й Ясен е на шест години, а щерката Калина на четири. В грижите за тях Миленита разчита най-вече на майка си.

Възрастната дама води малчуганите на градина, готви им и ги надзирава, когато дъщеря й е на снимачната площадка на „Под прикритие“ или има участие в някой музикален клуб.

Секси и чаровна, Миленита няма как да се оплаче от липсата на мъжки интерес. Клюката реди, че понастоящем тя е интимна с баровец, който не пести средства за нея. Чичко-паричкото финансирал последния албум на певицата, около който някои родни медии вдигнаха прекалено много шум, без да има за какво.

Друг слух пък гласи, че Миленита е любовница на актьора от ливански произход Башар Рахал. Понеже жена му живее в Америка, двамата нямали проблем да си устройват интимни срещи, без да се тревожат, че ще ги хванат в изневяра. Рахал често нощувал в дома й, а за капак двамата през седмица пътували по кратки туристически маршрути в родината.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *