Мика Стоичкова пази в тайна новия си приятел от страх да не я напусне

Михаела Стоичкова

  Най-голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела е на крилете на любовта от няколко месеца. Госпожицата си е хванала гадже, но го пази в тайна. Дори семейството й не знае кой е мъжът, пленил сърцето й.

До неотдавна репортерката на Росен Петров разправяше наляво и надясно, че е сама в живота.

Жалваше се от лошия си късмет и обясняваше, че все не можела да попадне на подходящия мъж. Тя дори твърдеше, че е изгубила надежда, че скоро ще срещне любовта – никой от кандидатите й не успявал да я впечатли.

Михаела с баща си Христо Стоичков

Тези приказки обаче се оказват прах в очите на публиката. Когато е разправяла, че е сама, наследницата на Камата вече е имала човек до себе си. Не го представяла на родителите си, но те се досещали защо е толкова грейнала напоследък.

Само най-близките приятелки на Михаела били уведомени официално от нея, че пак е обвързана и изобщо не прекарва нощите си в самота.

И пред тях обаче младата дама отказала да разкрие самоличността на любимия си.

Мика се страхувала да издаде приятеля си, защото се притеснявала, че той няма да може да понесе тежестта на огромното хорско любопитство и ще я напусне.

Опасенията й впрочем не са хич лишени от основание. Преди година футболната наследница се раздели с тогавашното си гадже именно по тази причина. Преди да се хване с въпросния младеж, тя пък почти 4 години бе интимна с испански състезател по автомобилни спортове, за когото дори се твърдеше, че ще се омъжва. Двамата скъсаха, когато щерката на Стоичков пожела да се съсредоточи върху собствената си кариера и да спре да ходи по петите на любимия си като вярно куче.

„Имах връзка с човек, която продължи дълго. Чувствах се, като че ли живеех неговия живот. Но нещата се развиха така, че се разделихме. Преживях това много драматично. След време обаче, трябваше да се стегна и да продължа живота си без него. Убедих се, че сърцето е много гъвкав мускул. Смяташ, че не си в състояние да преживееш нещо, но когато ти се случи, някак го преживяваш. Сега чакам принца, с когото да продължа. Мисля, че не ми е времето да усядам, а да търся“, разказа за любовните си драми Мика в началото на годината.

Е, коренната промяна в живота й вече е настъпила. Хубавицата, която преди често обикаляше нощните заведения в София и провинцията, все по-рядко може да бъде забелязана да митка до късно с приятелки. Любовта я е променила до неузнаваемост.

Репортерката на Росен Петров напоследък прекарва кротко вечерите си при новото си гадже, вместо да е във вихъра на бурни купони.

Единствената пречка пред пълното й щастие е баща й. Михаела се бояла да му сподели кой е избраникът на сърцето й, защото Ицо можел да я изревнува и да провали връзката й. Модерния ляв не приема никак благосклонно ухажорите на дъщерите си и винаги им намира кусур. Преди години, когато цялото семейство още живееше в Испания, се разчу, че Стоичков натирил годеника на малката си щерка Христина, без да му мигне окото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *