Меги Димчева от “Търси се” ще става булка през май

Меги Димчева и Ивайло

  Приятелите са онези, с които общуваме най-много, обменяме информация, създаваме нови контакти, споделяме най-веселите си моменти и търсим утеха в трудните мигове. Понякога те са ни по-важни дори и от родителите.

Тази философия изповядват Би Ти Ви водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Звездите на сладникавото шоу „Търси се“ вече дори не помнят кога са станали неразделни – толкова е било отдавна. Да, те открай време не могат една без друга.

Случвало се е дори едната да се намесва в живота на другата и да предопределя бъдещето й. Точно така станало и миналата година. Виждайки колко нещастна в любовта е Меги и как страда, че няма любим човек до себе си, щастливо омъжената Нели решила да се заеме с този въпрос и да накара приятелката си отново да повярва, че и за нея може да се намери точната половинката.

Нели Хадийска е щастливо омъжена за Данаил. Двамата ще са кумове на Меги

Блондинката от телевизионния тандем отдавна се била прицелила в симпатичния господин, който бил неин съсед в тузарски затворен комплекс в столицата. Тя знаела, че не е случаен човек и има стабилни доходи, затова решила да го ожени за колежката си.

Нели си съставила цяла стратегия за действие, първата стъпка от която била да предложи дружелюбно на комшията си Ивайло да вечерят заедно, като знак на добросъседските им отношения. Уловката била, че пухкавелката настояла въпросната сбирка да се проведе не у тях, а в дома на господина. От учтивост той нямало как да откаже и приел да му гостуват Нели и съпругът й Данаил.

В онзи момент Ивайло изобщо не подозирал, че на вечерята ще цъфне не само двойката, ами и най-добрата им приятелката – Меги. Така, без да се усети, човекът се уредил с булка директно доведената Нели в жилището му.

Всичко на въпросната вечеря се развило по плана на Нели. А няколко седмици по-късно мисията на блондинката от „Търси се“ се увенчала с пълен успех. Дружката й Меги тържествено й заявила, че с Ивайло много са се харесали и вече са гаджета. За Нели нямало по-голяма награда от това най-после да види колежката си щастлива и влюбена, при това във възможно най-подходящия мъж.

Кулминацията на сладникавата история дойде през лятото, когато Ивайло заведе Меги на почивка в Гърция и й предложи брак край лазурните води на тамошното Бяло море. Сватбата е планирана за идния май, а кумове ще са Нели и мъжът й. На тържеството ще има и шафер – инвитро заченатият син на водещата Тодор. Нели стиска палци дотогава малкият вече да е проходил, за да може да изпрати на крака булката до олтара.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *