МВР легендата Краси Занев се разведе

Краси Занев
Краси Занев

  Бившият шеф на Магистрална полиция Краси Занев, известен и като неуморим паркетен лъв, вече е щастливо разведен, научихме от сигурен източник. Полковникът дълго време криеше и отричаше, че вече не живее с фармацевтката от Костинброд Рената.

От дългогодишния си брак двамата имат една дъщеря Йоана. Преди време тя спечели конкурса „Мис София“, завърши УНСС и живее в чужбина.

Краси Занев вече съвсем открито се появява по светски събития и коктейли с млада и красива журналистка. Той дори е закупил супер луксозен мезонет в баровски квартал в полите на Витоша. Любовното гнездо било обзаведено с най-новите модели мебели от завода в Италия на неговия приятел Христо Сираков. Занев явно не жали средства, за да направи перфектен дома си, в който ще се наслаждава на романтични мигове с новата си приятелка.

Краси пали цигара на Анна Грейсли
Краси пали цигара на Анна Грейсли

Никой не се съмнява, че причината за развода на легендарния полковник е слабостта му да кръшка на бившата си съпруга с манекенки. Той изкара и бурна любов с известната бразилска танцьорка Анна Грейсли. До като тя беше в България, двамата прекарваха голяма част от времето си заедно. Занев дори научи шоколадовата перла да кара ски и папараците често ги засичаха из зимните курорти. Полковникът обаче нито се крие, нито се притеснява да бъде сниман винаги е с перфектна външност, издокаран в марков костюм и заобиколен от екзотични красавици. Не случайно той е постоянно присъствие в журито на всевъзможни конкурси за красота.

Зад светската външност на Краси Занев се крие полковник с 25-годишен стаж в МВР. Той е специализирал в полицейските академии на Русия, САЩ и Испания, преминал е през различни ръководни постове в министерството. Разкрил е тежки криминални престъпления, задържал е повечето от известните подземни босове. Като шеф на магистралната полиция арестува бандата на Крокодилите, нападала и грабила предимно чужди коли.

В компанията на ген. Василев, Борис Велчев, Бойко Борисов и Венелина Гочева
В компанията на ген. Василев, Борис Велчев, Бойко Борисов и Венелина Гочева

Тогава медиите го нарекоха „ловец на крокодили“. Полковникът беше освободен от МВР от бившия министър Георги Петканов, който заяви на пресконференция, че до две седмици ще каже причината за това, но и досега не го е направил. Злите езици коментират, че причината за освобождаването на Занев била близостта му до тогавашния главен секретар на МВР ген. Бойко Борисов. Полковникът бил прикривал чрез подчинените си канали и пратки със съмнителен характер на хора от обкръжението на Борисов.

Като истински светски лъв и тази година Краси Занев не гизневери на традицията и отпразнува шумно рождения си ден в края на лятото в едно от култовите заведения на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас. Компанията, която включва братя Диневи, Христо Сираков, топ модела Гери Дончева и нейния приятел гръцкия дерматолог Коста, Ники Кънчев и още куп светски особи, разпускало изгрева на слънцето. По време на купона нагли бандити посягат на мерцедеса на Занев. Тройното заключващо устройство на луксозната лимузина обаче се оказва непреодолима пречка и апашите не успяват да помрачат празника.

Явно полковникът не се притеснява да демонстрира завидно финансово състояние. Стана ясно, че освен парламентарен експерт, Занев вече е и съдружник в голяма перспективна авиокомпания.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *