Мая намерила в Крум Савов липсващия си баща!

Мая Савова и Крум Савов

  Мая Савова е променила коренно живота си, откакто е станала майка. Заради вече 6-годишните си близнаци Крум и Карина от твърдоглава лудетина водещата на „Съпругите“ по ТВ 7 се е превърнала в зряла, улегнала жена, готова на всякакви жертви в името на семейството си.

Сред тях са екстремните спортове, към които допреди да роди, била силно пристрастена. След няколко инцидента обаче Мая се убедила, че е време да пререди приоритети си и да се посвети на семейството, за което мечтае още от дете.

Преди да се задоми с Крум, Мая си падала по щури приключения и опасни спортове. В онези години почти всяко лято бъдещата госпожа отпрашвала с приятели към Камен бряг. Явно тогава не е имала страх от височини, защото всеки ден по няколко пъти се качвала и слизала по въже, за да стигне до брега. „Беше супер, но сега не бих го направила, тогава ми е бил друг акълът“ споделя за този период дипломираната фармацевтка.

Щастливото семейство

И от друго екстремно забавление водещата вече се лишава. Преди да се задоми, чаровната блондинка била запалена по офроуда.

Покрай тази си страст Мая имала няколко дребни инцидента. Стреснала се обаче чак когато се преобърнала в една канавка с АТВ. Истински късмет било, че не попаднала под машината. „Можеше да ме премаже“, спомня си за случката Савова. След този инцидент се отказва завинаги от екстремния спорт. „Виждаш, че си нужен на децата си непрекъснато и не можеш да си помислиш, че в някакъв момент няма да имаш възможност да се грижиш за тях“, дава си сметка Мая.

Стремежът й да бъде перфектен родител си има предистория, коментират в телевизионните среди. Екранната половинка на Жени Калканджиева полагала неимоверни усилия да изгради с Крум Савов сплотено и щастливо семейство, за каквото самата е мечтаела от дете. Едва на 12 години Мая останала без баща. След серия от семейни скандали татко й изоставил нея и майка й малко след като бай Тошо паднал от власт. И преди това обаче бащата не бил родител за пример.

„Мая не знае какво е бащина ласка“, коментират в обкръжението на водещата. Тогава нейната детска душа се измъчвала заради студеното отношение, което срещала. Баща й грам не се интересувал от нея. Не се вълнувал нито как се справя в училище, нито какви приятели има или какви нови емоции изживява. Единствена опора за Мая била майка й. Така било и след развода.

Изтормозената психически жена останала сама с дъщеря си, а съпругът й отпрашил за Израел. Бащата на Мая се установил там бързо, даже и работа си намерил. От време на време се чувал по телефона с вече бившата си жена и с дъщеря си. Докато таткото на Мая започвал своя нов живот, двете с майка й едва свързвали двата края в България. Парите им стигали едва-едва, за да посрещнат ежедневните си нужди. Какво оставало пък за скъпи международни разговори?! Затова все по-рядко Мая се свързвала с баща си, докато накрая съвсем прекратили контакта си.

Преди това само веднъж му гостувала в Израел. Тогава той й предложил да остане да живее при него, но Мая отказала. Избрала родината и се върнала.

Сложните отношения в семейството на Мая оказали огромно влияние върху нея. Когато пораснала достатъчно, за да мисли за съпруг и семейство, чаровната блондинка си обещала, че няма да допусне в живота си това огромно зло – брака. Разубедил я спортният журналист Крум Савов. Той успял да пребори страховете на красивата фармацевтка и тя се омъжила за него. Разликата от 16 години във възрастта им никога не е била пречка. Напротив – тъкмо защото е по-голям и опитен от нея, Крум е нещо много повече от съпруг. Той е мъжката опора и коректив, каквито Мая никога не е получавала от баща си.

Водещата винаги е изтъквала ценната помощ на съпруга си Крум и в семейните задължения, и в работата. Той не й спестявал нито похвалите, нито забележките. Винаги бил готов да пребори притесненията й и да даде съвет. Най-важното за Мая обаче винаги било това, че Крум я е дарил със семейството, за което тя цял живот е мечтаела.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *