Мафиотът Пламен Галев е сираче! Изоставили го в детски дом!

Пламен Галев

Укрилият се от правосъдието дупнишки мафиот Пламен Галев се оказа осиновено дете – чуванче, което не познава биологичните си родители. Това разкриха стари познати на брат Галев, които си обясняват жестокостта на гангстера и ортака му в престъпленията Ангел Христов с лошото детство което са имали.

Родителите на Пламен Галев – Борислав и Василка Галеви, са покойници от няколко години. Те са обитавали къща в дупнишкото село Бакалово, която днес е порутена и изоставена.

„Дълги години нямаха деца и си осиновиха. Преместиха се за известно време да живеят в Кърджали и след това се върнаха с Пламен. Беше едно слабо, хилаво бебе… Майка му нищо не казваше, ама в селото всички знаехме, че е осиновен.

По-късно научихме, че Пламен бил оставен от биологичната си майка в социален дом. Майка му била българка от Кърджали, но се залюбила с женен турчин и забременяла…“, спомнят си по-старите жители на дупнишкото село Бакалово.

В техните очи покойните родители на осъдения за рекет гангстер били почтени и трудолюбиви хора и всички в селото ги уважавали.

„Майка му беше лелка в детската градина в Дупница, готвеше на децата, миеше, чистеше.

Баща му пазеше банката в града после стана касиер. По цял ден не се спираше – като се върне от работа, ще коси сеното, ще насече дърва, много трудолюбив човек“, описват бащата на брат Галев селяните от Бакалово.

Бай Борислав много страдал, че с жена му не може да си имат собствено дете и затова приел като свое собствено осиновения Пламен.

Като дете Пламен Галев бил изключително трудолюбив. Хващал брадвата и цепел дърва наравно с мъжете. На всички в селото правело впечатление, че Галев е изключително силен физически.

Още преди да навърши пълнолетие, бъдещият феодал №1 на Дупница напуснал селото. Станал полицай и оттогава не се прибирал в Бакалово. „Идвал е два-три пъти, за последно погреба майка си и оттогава не е стъпвал спомнят си съселяните на гангстера.

Преди дни полиция дошла в Бакалово и обискирала две-три баровски къщи след постъпил анонимен сигнал, че Пламен Галев и ортакът му Ангел Христов са се върнали тайно от ЮАР и се укриват в родното село на Пламен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *