Мануела Горсова вече се опитва да говори!

Край леглото на Мануела Горсова постоянно бди майка й Диана

  Мануела Горсова проговори! Красивото момиче навърши 23 години преди дни, а родителите му бяха приятно изненадани, че вече освен да ходи, се мъчи и да казва „мамо“. Засега девойката издава само откъслечни звуци, но лекари и рехабилитатори са на мнение, че това е много съществен успех. Та нали тя е прекарала изключително дълго време в състояние на будна кома.

Дали Мануела ще може да прави цели изречения е под съмнение. И все пак не е невъзможно, като се има предвид, че медицината напредва с всеки изминал ден, а пари за лечението на Горсова не се пестят.

Брюнетката, която стана жертва на пиянската катастрофа край Приморско на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки, обича да става рано. Тя разпознава гласовете

Красимир Горсов

на майка си и баща си, но все още не може да им отговаря. Те пък от своя страна не са я лишили от ласки и се редуват, когато трябва да я наглеждат, да посрещат медицинските лица в дома си или да почистват.

Близки на фамилията обясняват, че макар и упрекван за хазартните си пристрастия, Красимир Горсов е изключително грижовен баща. Той по свой начин изживявал трагедията която малко или много променила характера му. Родителят почти не си позволявал да излиза с приятели, защото разбрал, че в обкръжението му има и бая зложелатели, готови да разнасят драмата му из медиите.

Съпругата на Красимир Диди пък се е затворила в себе си. Тя не се интересувала от нищо друго освен от болното си дете. Непрекъснато целувала и говорела на дъщеря си, а дори най-малкото помръдване на момичето я качвало на седмото небе от щастие.

Максим Ставийски

За рождения ден на Мануела столичният апартамент на семейство Горсови се оказал твърде тесен.

Дошли приятели от цялата страна, а креватът на младата госпожица бил отрупан с цветя и всевъзможни подаръци. Поздравленията продължили и след празника.

Трите телефона, с които Красимир Горсов разполагал, буквално загрели от обаждания. Наложило се той да ги изключи, за да се спаси временно от интереса на любопитни журналисти и загрижени близки. Включвал ги единствено вечер, за да не пропусне някое наистина съществено за здравето на рожбата му мобилно послание.

Телефонно обаждане от страна на Стависки за рождения ден на Мануела нямало. Ако се вярва на злите езици, враждата между Горсови и фигуриста ще продължи до гроб. Таткото бил бесен, че шампионът не си е понесъл наказанието след жестоката катастрофа, изпратила в гроба едно момче, а Мануела – на легло.

Красимир се ядосвал на калпавото ни правосъдие, което позволило на Стависки да се измъкне чист. Гневял се и на журналистите, които редовно канят Максим и съпругата му Албена Денкова за светски интервюта.

На моменти Горсов бил толкова разстроен, че се разплаквал. Единствено старите му приятели проявявали състрадание към мъжките му сълзи и се стараели да му помагат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *