Мамената съпруга на Блатечки – Катерина, готова да му даде втори шанс!

 

Асен Блатечки с жена си Катерина

  По Великден се случват чудеса в живота на Асен Блатечки. Актьорът от сериала „Фамилията“ и майката на дъщеря му Катерина са решили да дадат втори шанс на връзката си. Преди година двойката изпадна в дълбока криза заради многобройните флиртове, в които мачото се бе забъркал.

До преди няколко месеца Блатечки и половинката му продължаваха да са в много обтегнати отношения.

Единственото, което ги възпираше да не подадат документи за развод, бе 12-годишната им дъщеря. Заради нея те се опитваха и да запазят добрия тон помежду си, да не изпадат в истерични кавги при редките си виждания.

По-голямата част от времето детето прекарваше с майка си. С баща си се виждаше само веднъж или два пъти седмично, тъй като той все липсваше от семейния дом – бе или на работа или правеше компания на поредната засукана хубавица.

„Случвало се е да ми звъни и да иска да я заведа някъде. Казвам й, че не мога, че имам репетиции, а тя ми вика: „Мразя гадната ти работа!“. И ми тръшва телефона. Такива моменти са ми най-тежки“, разправял е звездата на сериала „Фамилията“.

Щерката на актьора се радва на всеки момент с баща си

Жената на Асен Катерина дълго не му даваше прошка въпреки всичките му молби. Не можеше да забрави унижението, което той й нанесе, хойкайки с доста по-младите си и изкусителни колежки. Бясна бе и задето Блатечки разстройваше дъщеря им с любовните си похождения

Изневярата му с екранната му половинка от „Стъклен дом“ Диляна Попова по едно време бе станала публично достояние и стигна дори до ушите на щерката и съучениците й. Катерина се ядосваше, че детето всекидневно е тормозено от връстниците си с всевъзможни подмятания. Затова и не се поколеба да прекрати всякаква комуникация с неверния си мъж.

Той пък вместо да си вземе поука, се озова в обятията на друга бройка. С въпросната дама бе заснет от папараци миналото лято.

Сега от няколко седмици ледовете в актьорското семейство са започнали да се пропукват. След рождения ден на Блатечки – 22 март, Катерина изненадващо дала знак, че вече не му е толкова сърдита. Тя дори направила намек, че може да оправят отношенията си и да забравят проблемите от миналото.

Блатечки е обграден от красиви жени и в живота и на сцената

Повод за решението на госпожата били личните й впечатления и уверенията на нейни приятели, че Асен видимо се е променил. През 2013-а той бил станал по-зрял и отговорен. Вече не мислел за чужди жени, защото им се пренаситил. Сега го интересувала само работата и дъщеря му, за която непрекъснато говорел.

 

Няма и ден почивка

Докато повечето му колеги едва успяват да закърпят месеца с няколко участия в постановки, Блатечки не може да се оплаче от липса на служебни ангажименти. Наскоро звездата от „Фамилията“ сподели, че не може да си позволи и един почивен ден. Графикът му бил препълнен със задачи, но въпреки това в главата му се зараждали все нови и нови планове.

„Не почивам, но и милионер не съм станал с работа. У нас никой актьор не може да забогатее само с професията си“, заяви Асен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *