Малката Лара сънува кошмари всяка нощ след отвличането!

Лара с майка си Моника Добринова

  Лара, невръстната дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо, която прекара 47 дни в плен, преди да бъде освободена от похитителите си след платен откуп, всяка нощ сънува кошмари.

Приятелки на съпругата на Брендо – Моника Добринова, споделят, че майката на Лара е наела психолози, които да са непрекъснато до детето. Само ден след като терористите върнаха момиченцето, Брендови отпрашиха за Гърция, където ще се възстановява от психическите травми далеч от любопитни телевизионни камери и журналисти.

„След преживяното Лара не може да заспи на загасена лампа и без майка й да е до нея в леглото. Момичето често плаче и бълнува насън. Иначе Лара е жизнерадостна през деня, но се притеснява от непознати хора. Често се оглежда – вероятно този тик ще й остане за дълго време…“, споделят близки до семейство Баневи.

Бабата на Лара – Анна Добринова, била твърдо решена да заведе внучката си при възрастна жена от Карнобат, която леела куршуми срещу уплаха. Майката Моника обаче не вярвала в суеверия и засега се доверява на реномирани детски психолози, а не на баене срещу уроки.

Съратници на Евелин Банев – Брендо пък водят частно разследване, за да стигнат до изродите, които отвлякоха 10-годишното момиченце. „Похитителите трябва да се молят полицията да ги пипне, преди хората на Брендо. Така поне ще влязат в затвора, но ще останат живи…“, коментират в ъндърграунда.

Лара бе отвлечена пред дома си в квартал „Бояна“ на 5 март от трима маскирани и въоръжени с автомати гангстери. Детето прекара в плен цели 47 дни и бе върнато миналото седмица, след като дни по-рано Брендови платиха откуп от 530 000 евро. От полицията все още не са разкрили кои са похитили Лара, макар след връщането на детето да се похвалиха, че имат водеща версия за новата банда за похищения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *