Майка държала детето си във фризера докато издъхне

Майка държа детето си във фризер

Гладуващо момче на три години бе открито полумъртво, след като било натикано във фризер от родителите си. Детето било толкова гладно, че яло собствената си коса.

Садистичната майка Лиса Брукс и доведеният му баща Томас Люис заключили безпомощното дете в хладилна стая, където го държали часове без светлина и никаква топлина. Болните родители дори заснели с клетъчните си телефони терзанията на детето и гледали записите за разпускане.

По мнението на лекари, на детето оставали само няколко часа живот, ако не било спасено от ченгетата. Докато било затворено във фризера, навън започнал да вали силен сняг и станало много студено.

Полицаят Джеймс Периам почти се разплакал, когато разказвал как е спасил детето:

Намерих момчето заключено в хладилна стая. Всичко, което намерих в помещението беше едно гърне, празна чаша и вилица. Детето и стените бяха покрити с фекалии, които то се опитваше да изчисти от себе си, докато го държах на рамото си. Очите му бяха обърнати навътре и се виждаше само бялото им, той беше замръзнал и почти безжизнен

Младежът, чието име не може да бъде споменато, бил хоспитализиран в местна болница за оказване на първа помощ.

Всички деца имат право да са щастливи

Доктор Пол Дейвис споделя, че когато видяло храна, момченцето се нахвърлило върху нея така, сякаш никога не е яло през живота си. Той потвърждава мнението, че ако детето не е било спасено своевременно, е щяло да почине само след няколко часа от глад и измръзване.

Ненормалната майка Лиса Брукс на 25 е осъдена на 3 години ефективно лишаване от свобода, а съпругът и Луис на 3. 5 години затвор. Двойката има и друго дете, което властите също ще вземат под социална закрила.

„Всички деца имат право на сигурност и щастливо детство. Това, което са направили тези двамата е много сериозно престъпление, което може да бъде окачествено като безотговорност и садизъм”

Деца:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Майка държала детето си във фризера докато издъхне"

  1. Gergana   03.03.2012 at 10:55

    3 godini 😀 e ne samo v bg pravosudnata sistema e absurdna !?! ujas

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *