Магда зарязана от новото си гадже, заради мистериозен обожател

Магда

  Втоpopaзрядната фолк дива Магда наново остана без личен спонсор, зарязана за втори път от любовник милионер. След като преди близо две години плевенският лобист Красьо Черния я изрита като мръсно коте от апартамента си, същото стори тези дни и неговият наследник – заможен столичен бизнесмен, научихме от достоверен източник.

В повод за скандала между Магда и Любомир се превърнал букет от мистериозен обожател. Навръх Свети Валентин в офиса на „Пайнер“ ухажор на певицата изпратил 101 червени рози, обсипани с перли. Трогната от романтичния жест, бургазлийката побързала да се похвали на медиите, без обаче да съобрази, че с това ще си подритне портфейла.

Магда с бившия си любим Красьо Черния

Очаквано реакцията на ревнивия й любовник не закъсняла. Щедрият Любомир подпалил фитила и набързо лишил Магда от подаръци за 30-40 хил. лв.

„Въобще не я е бавил. Взел й ключа от джипа, подарък за Коледа, и й дал 15 минути да си събере парцалките от апартамента му в София“, интригантстват столични клюкари по адрес на блондинката. Постъпката на бизнесмена, чиято истинска самоличност за едногодишната му връзка с Магда така и не бе разкрита напълно, дошла като гръм от ясно небе. Останала пак на улицата, пайнерката подвила опашка и се прибрала да ближе рани в апартамента на родителите си в Бургас.

А допреди евтиния пиар за Деня на влюбените, Любомир я обгрижвал по-добре и от брунейска принцеса. Познанството им тръгнало покрай общата им страст – АТВ-тата. Даже двамата преживели почти идентични инциденти с мощните триколесни превозни средства за преодоляване на планински местности. След жестоко падане край морето, Магда строши крак и ръка, и лежа няколко месеци в гипс. Любо също пострадал лошо – повредил гръбнака си и се наложило да се откаже завинаги от адреналина.

Вече поредният бивш любовник на Магда бил от начетено семейство и луксозният стандарт на живот, който поддържал в никакъв случай не бил без покритие. Точно обратното – Любо натрупал състояние благодарение на своя висок коефициент на интелигентност. Той завършил с отличие право в Софийския университет. Решил обаче да загърби професията си и подхванал собствен бизнес. Последните години се съсредоточил върху недвижимите имоти – купувал, продавал, заменял… Завъртял бутиков хотел и кокетен ресторант в близост до марината на Несебър. Потръгнало му и набързо натрупал солиден капитал зад гърба си, който му позволил да си купи „Порше“.

„Голям симпатяга! Висок, мургав, около 30-годишен, татуиран по ръцете. Отдалеч му личм, че не е прост и е възпитан. Година изкара с Магда и никога не се наби на очи. Не се друса. Даже май и не пие“, долагат пред журналисти врели и кипели в нощния живот на столицата.

Много хубаво обаче не е на хубаво. Любо също си имал трески за дялане. Чат-пат го удрял на живот с оборотни софийски бръмчалки. Даже тествал в леглото една Мис България.

Дали Магда е знаела за тайния живот на Любомир и е търпяла заради финансови облаги остава загадка, факт е обаче, че на последното си участие преди дни блондинката не пристигнала с луксозния си джип, а била докарана от роднини.

Докато кръшкал на Магда, дипломираният юрист от ревност тръшкал от бой ухажорите й. „Преди време теглил голям пердах на някакъв пловдивски играч, който я тормозил по телефона. Пребил го насред автосалона му, докато онзи не обещал да забрави номера на Магдето“, кълнат се информаторите ни.

От бойкия младеж страх имал самият Красимир Георгиев. Съдебният лобист избягвал да посещава фризьорския салон, на който клиенти били и Магда, и Любо, в дните, в които те имали записани часове. Черничкия получил комплекси, след като в заведение насред София бил унизително изритан от сепарето си от хора на Любомир.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *